Miről szóljon egy szerelmes vers?
Nem szeretnélek megbántani, vagy a lelkedbe gázolni, de inkább ne tedd... Biztos rendes, kedves srác vagy, de ha nem vagy költő, akkor inkább ne írj... Semmi gond, hiszen nem lehet mindenki művész...
Inkább olyas valamivel próbáld meglepni, amiben tényleg jó vagy...
Miért ne írjon? Nyilván nem akarja kiadni.
Olvass szerelmes verseket, hogy ráérezz a nyelvezetre. És legyen személyes. Azt írd bele, amit nem írhat itt meg neked senki, mivel csak ti ketten éltétek át.
írd bele, hogy mit érzel, ha rádnéz, ha ránézel, ha megérint, ha megérinted, ha a szemébe nézel, ha jó kedve van, ha rossz, ha átölel, ha megcsókol, ha rá süt a nap gyönyörűnek látod-e, számodra mikor a legszebb, legcsodálatosabb, milyen vele lenni, milyen nélküle, milyen, ha hiányzik neked, miért vagy vele, neked mi benne a legfontosabb...
legyél találékony
előző válasz írója:
szerintem amúgy nem muszáj verset írnod
úgy értem, ha még sosem írtál verset és nem sikerül olyan jól, próbáld meg megfogalmazni szövegben. Én személy szerint lehet, hogy még jobban is örülnék neki, mint egy versnek. A lényeg, hogy legyen nagyon érzelmes, szerelmes és ne legyen tele idióta ,,szakszavakkal", azok elrontják a pillanatot.
Bár nem tudom, hogy a te barátnőd milyen típus, ha nagyon nem szereti a nyálas dolgokat, akkor bele se fogj
BlackSword! Ne menj strandra, ha nem vagy válogatott úszó. Ne legyen macskád, ha nem vagy oroszlán szelídítő. Ezek jobb példák lennének a mondandódra.
Kérdező! Elég sok ilyen oldal van (bár én inkább a könyvek híve vagyok. Sok szerelmes antológiát találsz a boltokban, könyvtárakban. Ha beütöd, hogy szerelmes versek, kihoz jónéhány tematikus honlapot.
Kerüld a közhelyeket (ragyogsz, mint csillag az égen, stb.) és a rossz rímeket. Ne legyen érzelgős, de túl hétköznapi se. Legyen személyes és egyszerű, de ne legyen versbe szedett hétköznapi levél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!