Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a véleményed erről a...

Mi a véleményed erről a rajzfilmről?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/user/mondoanimacio2010#p/u/3/dfqD3yf8..

Nagyon rövid idő alatt készült

2010. dec. 8. 11:33
 1/4 nyugi,csak én vagyok válasza:

hát a tenyerébe nagyon jó ötlet a víz de nekem nem tetszik, hogy utána még be van írva az, hogy animáció.

amúgy meg nagyon aranyos, csak nincs egy története. nem jött le a mondanivalója.

van egy viú, találkozik egy lánnyal, táncolnak, ekkor meg a semmiböl egy kisfiú...

egy történetet szerkessz neki és úgy nagyon jó lesz:)

2010. dec. 8. 11:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát ez így elég sz..

Nem azt mondom, hogy nem lehetne jobb... De te is érzed a hiányosságait.

Ne csináld azt, hogy kiadsz a kezeid közül egy olyan munkát, amivel még te magad se vagy megelégedve, de gyorsan felhozod mentségül a "Nagyon rövid idő alatt készült." szöveget, mert akkor biztos mindenki "jaaa, az egészen más, ahhoz képest...".

Persze, gondolom szorított a határidő, de ha valamit késznek nyilvánítasz és feltöltesz a netre véleményezésre, akkor senkit nem fog érdekelni még az se, ha az anyád temetése után elcsapott a pesti gyors, és az intenzíven rajzoltad egy széndarabbal a Metropol hátuljára. Az embereket csak a kész mű érdekli.

[ha ez animáció akar lenni, akkor ne 3 képkocka legyen 4 lépés hanem legalább 30...]

2010. dec. 8. 11:52
 3/4 anonim ***** válasza:
A háttér tetszik, de a figurák és ez a szaggatott mozgás hanyag munkának tűnik.
2010. dec. 8. 18:54
 4/4 anonim ***** válasza:
A sztorit nem értem, de egyébként nekem tetszik. Jól vannak megrajzolva a figurák, és az akvarell is nagyon szép hatást eredményez. A zene is jó.
2010. dec. 27. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!