Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Melyik AI art generátort...

Melyik AI art generátort ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Egyik volt barátomnak volt egy ilyen alkalmazása, ami nagyon tetszett.

Csak bekellett írni angolul asszem a kulcsszavakat, utána pedig kikellett választani a stílust. (lehet mindegyik így működik, ezen kívül mást nem próbáltam). Előlehetett rá fizetni és 1 helyett egyből 3 képet generált.

Ti melyiket használjátol/ ajánljátok?

#Android #Samsung #artgenerator
nov. 29. 08:04
 1/5 anonim ***** válasza:
43%

Egyiket sem. Mások munkájának kérdezés, beleegyezés, és ellentételezés nélküli felhasználására épül. Szerintem ez nem etikus.

Ha rajzolni, festeni szeretnél, tanulj meg, ceruza és papír kell hozzá.

Ha képeket akarsz otthonra, vagy állítsd elő magad, vagy fizesd meg a művész munkáját, mégpedig neki, ne egy mamutvállalatnak, ami előtte ellopta, hogy te játszhass és utánozhass másokat.

nov. 29. 13:45
 2/5 A kérdező kommentje:

Van művész diplomám, az, hogy inspirációnak szeretnék használni egy ilyen alkalmazást, miért ne tehetném meg? Nem kopi, egyedi képeket hoz létre az AI. Művészetben meg mindenki másolt mindenkit. A művészek hatnak egymásra, emelnek ki részleteket mások munkájából a sajátukba sokszor nem is tudatosan. Az meg, hogy esetleg legenrálok 5 képet, és abból hozok létre egy egyedi 6.-at már saját eszközeimmel, mi ezzel a probléma?

Nem nézet véleményt kértem, hanem konkrét jól működő AI appokat

nov. 29. 15:51
 3/5 anonim ***** válasza:
27%

Ezt nem írtad a kérdésben. Nagyon gyerekesre sikerült megfogalmazni a kérdést. Plusz nem azt írtam, hogy nem teheted meg, hanem, hogy szerintem ez a képgenerálós AI nem etikus és ezért nem kéne használni, ha nem muszáj.

Akiket ismerek a midjourney-t használják egyébként (és igen, nekik is megmondtam, szemtől szembe, a véleményemet, nem csak itt van ekkora szám xD). Viszont azt nem tudom, hogy telefonon is műküdik-e, nekem tableten mutatták.

nov. 29. 17:57
 4/5 A kérdező kommentje:

Mert nem lényeges információ .

Ha akarom csak háttérkép generálásra használom, ha szeretném másra.

Köszönöm, de sajnos nem ez lesz az. Az az App teljesen ingyenesen volt, és reklámokért cserébe alkotott képeket

nov. 30. 14:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Talán a Stable Diffusion és a Midjourney a két legismertebb. De a ChatGPT fizetős változatát is meg lehet kérni képgenerálásra, meg esetleg a Google Bard-ot/Geminit, vagy hogy hívják épp ezen a héten. Egyik ismerősöm a Monica-t szereti, ami egy napi korlátozott számú amúgy fizetős backendet használ.

A huggingface-en egyébként vannak mindenféle kísérleti modellek meg adathalmazok, de azokat művész diplomával nem fogod beüzemelni.

dec. 1. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!