Ezt hogy oldjam meg mit csináljak? Vegyem ki az iskolából?
Van egy tíz éves lányom.
Beiratkoztunk zene iskolába.
Megkaptuk ma az óra beosztást.
Hétfőn és szerdán háromtól négyig van az óra, csütörtökön pedig kettőtől háromig.
No most mi egy kis faluban lakunk, férjem dolgozik, nekem jogsim nincs.
A városban lennének az órák.
Az óráknak az iskolában vége van neki fel kettő előtt, így kedden és csütörtökön másfél órát kellene várnia amíg kezdődik a furulyaora.
Csütörtökön pedig a furulya előtt egy órát, és utána is egy órát a buszra, amivel haza tud jönni
A rendes suli és a zeneiskola kb 10 percre van egymástól
A városban nincsen senki akihez addig elmehetne, szóval kint kellene várni neki valahol.
Nem tudom mit csináljak.
Szívem szerint kivennem a zeneiskolabol, mert most még oké, hogy várakozni kell, de télen hol fog várakozni a hidegben?
Ráadásul sötét lenne mire hazaér.
És egyedül nem szeretném ha szurkuletben mászkálna.
Én sem tudok bebuszozni hozzá, mert a kisfiammal vagyok itthon jelenleg.
A másik felem azt mondja, hogy ne vegyem ki, mert megy neki a furulyazas, nagyon ügyes, bonyolult kottákat tud furulyazni.
Ti mit tennétek...
Kérdezted az ő véleményét, mint emberét? Neki is biztos van. Kezeld emberként a gyerekedet! Beszélgessetek bakker...
Köszi a szuper tanácsot, attól, hogy nem írtam a gyerekem iseg volt kérdezve erről, hogy ő mit szeretne.
Ő járni szeretne, járni is fog, megoldjuk.
Megvoltak neki az első órai, kicsit sikerült javítani az időpontokon, egyenlőre jár, aztán meglátjuk hogy fog ez télen működni.
#23 én kiiratnam őt nagyon szívesen, de a lányom nem engedi.
A zene, a hangszerek a mindene, és ennek nagyon örülök.
Legalabb nem a telefon nyomogatas az első neki mint sok más korabelinek.
Nekem az gyanús, hogy a férjed külföldre menne dolgozni. (Persze, érthető, hogy kell a megélhetés.)
De abban a faluban egészen biztosan nincs semmilyen más munkahely, mint ami jelenleg a szakmája/munkaköre?
Nem tudja átképzésre küldeni a munkaügyi központ? Esetleg olyan nincs a faluban? Mi a neve a falunak? Mekkora a lélekszám?
Te mit dolgozol? Kielégítő a fizetésed? Átképzés esetleg?
Köszönöm 26-os.
#25 nem fogok részletesen leírni neked mindent.
A lényeg az amit kérdeztem, nem a férjem munkája, meghogy miért megy külföldre.
A férjem jelenleg is dolgozik a szakmájában, már vagy húsz éve, és ez egy egyszeri lehetőség, hogy kimenjen, ezzel egy kicsit javítva az anyagi helyzetünkon.
Koszonom egyébként a választ mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!