Ezt hogy oldjam meg mit csináljak? Vegyem ki az iskolából?
Van egy tíz éves lányom.
Beiratkoztunk zene iskolába.
Megkaptuk ma az óra beosztást.
Hétfőn és szerdán háromtól négyig van az óra, csütörtökön pedig kettőtől háromig.
No most mi egy kis faluban lakunk, férjem dolgozik, nekem jogsim nincs.
A városban lennének az órák.
Az óráknak az iskolában vége van neki fel kettő előtt, így kedden és csütörtökön másfél órát kellene várnia amíg kezdődik a furulyaora.
Csütörtökön pedig a furulya előtt egy órát, és utána is egy órát a buszra, amivel haza tud jönni
A rendes suli és a zeneiskola kb 10 percre van egymástól
A városban nincsen senki akihez addig elmehetne, szóval kint kellene várni neki valahol.
Nem tudom mit csináljak.
Szívem szerint kivennem a zeneiskolabol, mert most még oké, hogy várakozni kell, de télen hol fog várakozni a hidegben?
Ráadásul sötét lenne mire hazaér.
És egyedül nem szeretném ha szurkuletben mászkálna.
Én sem tudok bebuszozni hozzá, mert a kisfiammal vagyok itthon jelenleg.
A másik felem azt mondja, hogy ne vegyem ki, mert megy neki a furulyazas, nagyon ügyes, bonyolult kottákat tud furulyazni.
Ti mit tennétek...
A két szabad idő között nem tud el lenni valahol a zene iskola épületében? Könyvtár ilyesmi, nem esik útba, vagy olyan hely ahol eltudna lenni? Iskolába mármint a rendesbe addig nem tud beülni valahova, mondjuk napközi vagy valami könyvtár féleség ahol van felügyelet? Azért kint az utcán ennyi ideig ne mászkáljon szerintem. Ha vége a zenesulinak akkor utána oké buszra kell várnia de arra nem tudtok valami plusz dolgot kitalálni? Zenesuliban nincs több lehetőség arra az idősávra?
A lányod mennyire szeretne oda járni? Ha nagyon akkor emiatt ne vedd ki, ne vedd el ezt tőle, ha annyira nem akkor lehet jobban jársz ha kiveszed inkább.
Már négy éve tanul furulyazni (zene alapú alapiskolába járt eddig, rengeteg zeneora és furulyazas)
Nem én erőltetem, ő szeretne járni
Az a baj, hogy nincs hely ahová bemehetne addig.
Az iskolai könyvtár pénteken délután van nyitva, más napokon nincs.
Max a folyosón ülhetne egyedül másfél órát .
Be tudnék, csak az a baj, hogy pont akkoregy befelé busz amikor az alvás ideje van.
Egyszer alszik egy nap, és ha az kimarad egész nap nyűgös .
De közben a várakozást az óra előtt megoldottuk, már csak az óra utáni várakozást kell megoldani
Hm . Egyedül nevelem a fiam nincs auto összes segítség videken.. pesten mi 2en es a bkv
Sajnos ha az élet nem alkalmazkodik hozzád akkor neked kell hozzá
Örülj ha van férjed tedd össze a két kezed..... Nagy kincs az
Oké, 6 ezt teszem, de ettől még a probléma fenn áll, nekem pedig belefajdul a fejem a gondolkodásba.
Egyébként a férjem hajnaltól kora estig dolgozik, szóval hiába van, nem tud segíteni
Jaj, es nemsokára külföldre megy dolgozni, szóval így állunk...
De ez nem tartozik ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!