Nagyon sokat hiányzom az iskolából, mit csináljak?
Figyelt kérdés
140 óránál tartok, és a felét nem is betegség miatt töltöttem itthon, hanem mert nem bírom az iskolában, nincsenek barátaim, folyamatosan kiközösítenek, beszólogatnak, piszkálnak, és folyamatosan rám jön a sírhatnék, tanárnak hiába szóltam már, ő is szólt az osztálytársaimra, de konkrétan leszarták, ez a sok stressz miatt még tanulni sem tudok és folyamatosan 2-3 kapok amit főképp nem szeretnék, szerintetek mit csináljak? Már tényleg nem bírom őket elviselni..
Ki igazolja ezt a sok hiányzást és milyen indokkal?
2023. márc. 3. 07:39
5/20 anonim válasza:
Iskolavaltas, egyértelműen. Ez a hiányzás hogy van igazolva?
2023. márc. 3. 08:07
6/20 anonim válasza:
Minden helyen vannak zaklatók. Általában az lesz ilyen gyerek, akit otthon az egyik szülő bánt tettel vagy szóval.
Az a rossz hírem neked, hogy ezek az emberek megérzik kinek gyenge a jelleme, és azt bántják..
Vajon miért vagy gyenge és sebezhető? Ha határozottan fellépnél ellenük, kiállnál magadért akkor békén hagynának. Alacsony lehet az önértékelésed, depressziós lehetsz. Szerintem valami nincsen rendben a családodban. A szüleid közül valamelyik nem kritizál sokat? Fogadjunk nem kapsz pozitív megerősítést csak letörik az önbizalmadat otthon! Pszichológus kellene neked!
2023. márc. 3. 08:26
7/20 anonim válasza:
Így van 6-os, még te is gázolj bele jobban! Lehet hogy igazad van, de ez a stílus, ahogy leirtad...
2023. márc. 3. 08:29
8/20 anonim válasza:
#6 - os vagyok! Engem mindig bántottak a suliban. Mert gyenge voltam. A szüleim minden sz*rnak elhordtak.
Évekig jártam pszichiáterhez. Tudom miről beszélek.
Depressziós a kérdező.
2023. márc. 3. 08:40
9/20 anonim válasza:
Én is áldozat voltam és én is lógtam emiatt, bár közel se ennyit, 4 általánosba és 2 gimibe jártam emiatt. Ha gondolod beszélhetünk róla, meséld el nekem mi történik és megosztom a tapasztalataim.
2023. márc. 3. 08:49
10/20 anonim válasza:
Irány a boksz terem!
Nálam ugyanez volt piszkáltak bántottak lejártam edzeni lettek onnan barátaim és megnőtt az önbizalmam le is szálltak rólam örökre a suliba.16f
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!