Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nagyon sokat hiányzom az...

Nagyon sokat hiányzom az iskolából, mit csináljak?

Figyelt kérdés
140 óránál tartok, és a felét nem is betegség miatt töltöttem itthon, hanem mert nem bírom az iskolában, nincsenek barátaim, folyamatosan kiközösítenek, beszólogatnak, piszkálnak, és folyamatosan rám jön a sírhatnék, tanárnak hiába szóltam már, ő is szólt az osztálytársaimra, de konkrétan leszarták, ez a sok stressz miatt még tanulni sem tudok és folyamatosan 2-3 kapok amit főképp nem szeretnék, szerintetek mit csináljak? Már tényleg nem bírom őket elviselni..
2023. márc. 3. 06:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%
A szuleid tudnak errol? Hany eves vagy?
2023. márc. 3. 06:48
 2/20 anonim ***** válasza:
90%
Másik suli?
2023. márc. 3. 07:06
 3/20 anonim ***** válasza:
73%

1. szülőknek szólsz

2. elviseled, mert egyedül nem válthatsz iskolát

2023. márc. 3. 07:22
 4/20 anonim ***** válasza:
88%
Ki igazolja ezt a sok hiányzást és milyen indokkal?
2023. márc. 3. 07:39
 5/20 anonim ***** válasza:
77%
Iskolavaltas, egyértelműen. Ez a hiányzás hogy van igazolva?
2023. márc. 3. 08:07
 6/20 anonim ***** válasza:
41%

Minden helyen vannak zaklatók. Általában az lesz ilyen gyerek, akit otthon az egyik szülő bánt tettel vagy szóval.

Az a rossz hírem neked, hogy ezek az emberek megérzik kinek gyenge a jelleme, és azt bántják..

Vajon miért vagy gyenge és sebezhető? Ha határozottan fellépnél ellenük, kiállnál magadért akkor békén hagynának. Alacsony lehet az önértékelésed, depressziós lehetsz. Szerintem valami nincsen rendben a családodban. A szüleid közül valamelyik nem kritizál sokat? Fogadjunk nem kapsz pozitív megerősítést csak letörik az önbizalmadat otthon! Pszichológus kellene neked!

2023. márc. 3. 08:26
 7/20 anonim ***** válasza:
25%
Így van 6-os, még te is gázolj bele jobban! Lehet hogy igazad van, de ez a stílus, ahogy leirtad...
2023. márc. 3. 08:29
 8/20 anonim ***** válasza:
26%

#6 - os vagyok! Engem mindig bántottak a suliban. Mert gyenge voltam. A szüleim minden sz*rnak elhordtak.

Évekig jártam pszichiáterhez. Tudom miről beszélek.

Depressziós a kérdező.

2023. márc. 3. 08:40
 9/20 anonim ***** válasza:
8%
Én is áldozat voltam és én is lógtam emiatt, bár közel se ennyit, 4 általánosba és 2 gimibe jártam emiatt. Ha gondolod beszélhetünk róla, meséld el nekem mi történik és megosztom a tapasztalataim.
2023. márc. 3. 08:49
 10/20 anonim ***** válasza:
27%

Irány a boksz terem!

Nálam ugyanez volt piszkáltak bántottak lejártam edzeni lettek onnan barátaim és megnőtt az önbizalmam le is szálltak rólam örökre a suliba.16f

2023. márc. 3. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!