16 eves lettem anyam ki vett az iskolabol mit csinaljak?
na figyelj. én két utat látok.
1. Elmész az iskolába, beszélsz az ofővel, és megkéred a tanárokat akiknek bent voltál aznap az óráján, hogy beszéljenek anyukáddal, és közöljék vele, hogy igenis bent voltál a suliban. Ez után a kiiratkozást meg kell fellebbezni.
2. ne munkát keress, hidd el magasabb végzettséggel is nagyon nehéz, te pedig 16 vagy így aligha van esély hogy prostituálton kívül bármi is lehess. Menj el a gyámhatóságra vagy családsegítőbe,vagy csak hívd őket fel és vázold fel a helyzetet. Lehet, hogy elkerülsz otthonról de kapsz egy újabb esélyt sulira és lehet hogy még egyetemre is menni tudsz.
Hasonló helyzetben voltam én is.
Egy kérdés. Apukáddal mi a helyzet?
Ha akarsz írj privit, és beszéljünk!
Iratkozz be mamádnál egy iskolába. Kis herce-hurca, de meg lehet oldani, ha anyád nem alkalmas a nevelésre, akkor a mamád legyen a gyámod.
Nekem egy ismerősöm került a mamájához 15 évesen, mert a 29(!) éves anyját zavarta a pasizásban, meg mindent a szemére vetetett, hogy miatta lett rossz az élete stb.
Ezért a lány a mamához költözött, oda is járt iskolába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!