Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 eves lettem anyam ki vett...

16 eves lettem anyam ki vett az iskolabol mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Szoval ez eleg bonyolult. Ugy kezdodik hogy anyam egy eleve hirtelen haragu ember es ha felkapja a vizet akkor beletipor a foldbe kigyot bekat ram ordit es meg bosszut is all. Na es beirtak hianyzonak amikor bent voltam!(volt mar ra pelda, hogy beirtak mikor bent voltam) na es anyam azt mondta hogy en tekergek meg logok..es kivett az iskolabol meg ma. En tok nornalisan probaltam elmagyarazni neki hogy de mar pedig bent voltam de nem hitte el. Most azt mondja hogy nem fizet nekem semmi ma meg enn ise adott es majdnem megvert mikor lementem a konyhaba .. azt mondta induljak munkat keresni 16 evesen kilencedikes kent hol talalnek munkat?? Egyeb dolgokat is mondott.van penzem mivel kpatam szulinapomra es azon gondolkozok hogy holnap ossze szedme magam es Romaniaba utazok a nagymamamhoz ott tuxnek neki segiteni a mezogazdasag meg az allatokkal...mit csinaljak miota haza jottem csak sirok
2014. máj. 12. 18:13
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Anyád idegileg elég labilis lehet.
2014. máj. 13. 11:42
 22/23 anonim ***** válasza:

16 évesen kilencedikbe jársz? Ez picit fura. H 2013-ban kezdted a középsulit, akkor még tanköteles vagy, valahova iskolába kell járnod. Vagy nincs igazam?

[link]

2014. jún. 15. 15:23
 23/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi lett azóta?
2021. márc. 12. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!