Nekem nagyon disszonáns ez a Pogány induló rappelés ilyen nagyszínpadon. Nektek nem?
Figyelt kérdés
A szövegei tök jók, de szerintem ez az utcán autentikus, és röhejes, amikor felmegy egy ilyen színpadra és rohangálk egyik végéből a másikba, és a közönség ismétli a szövegét. A szöveg is olyan kéne legyen, ami nem sláger, hanem improvizáció, vagy ha nem is az, akkor arra a nagyelőadásra rakja össze. A másik meg az, hogy hiába a jó szöveg, olyan orgánuma van, hogy alig érthető, és ezért nincsen flow, mert próbálod kisilabizálni, hogy mit is mondott azon a durva, rekedt hangján.
https://www.youtube.com/watch?v=R4i0O8ww6_8
szept. 2. 09:03
1/6 anonim válasza:
Muszáj naponta kiírni egy kérdést erről a bandáról?
2/6 anonim válasza:
Teljesen egyetértek veled. Vannak a srácnak nagyon jó szövegei, de annyira röhejes amúgy kb. az egész viselkedése. Mármint interjúkban lejön, hogy nem buta gyerek, de mégis úgy viselkedik, mint egy tipik kis cigány gyerek aki most ballagott általánosból. Remélem, hogy egy nap realizálni fogja, hogy néha k.rva gáz tud lenni, mondjuk ha őszinte akarok lenni nem fogja…
3/6 anonim válasza:
Mi a baj a cigányokkal? Főleg h zenélni világ életükbe jobban tudtak mint a magyarok.
4/6 anonim válasza:
Zenélni valóban jobban tudtak, de te is nagyon jól tudod, hogy hogy viselkednek… 😐
5/6 anonim válasza:
Igen tudom, van aki tényleg nem tud, és van olyan is amit ti provokáltok ki... A magyarok rettenetesen lenézőek
6/6 anonim válasza:
5. Ha nem lennél funkcionális analfabéta lejött volna, hogy senki nem nézi le őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!