Miért a disszonáns, keményebb vagy éppen ellenkezője, túlzottan is lágy zené(ke)t kedvelem csak, a langyi pop illetve "vidám" hangulatú zenéket (teszem azt Justin Bieber - Sorry) nem szeretem?
Amolyan goth irányultságú sötétebb metálos vagyok, de pl. a darkwave-et, dark ambient-et, egy-két martial industrial-t, neoclassical zenét is meghallgatom.
Úgy általában mitől függ ez, hogy valaki - ha nem is irtózik tőle - de kényelmetlenül érzi magát a "vidám", "pozitív" zenéktől?
Metálos alatt ne egy pattanásos, büdös, dohányzó, mindenkit és mindent legyilkolni akaró igénytelen valakit képzeljetek el...
Normál emberi alkat, csak mást hallgat.
Mert olyan egyedi™ vagy.
Tekintve hogy a Bieber szám egyáltalán nem sorolható a vidám vagy pozitív kategóriába, csak a "gyors(abb) tempójú popzene" részlegbe így én azt a diagnózist állítom fel, hogy nem szereted a popzenét. Ami valószínűleg azzal magyarázható hogy te más zenékkel nőttél fel, más volt rád nagyobb hatással fiatalabb korodban stb stb stb okok amik felelősek a zenei ízlés kialakulásáért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!