Egy zenét keresek, ami 2000-2005 közötti lehet, szomorkás, a videóklippben van egy fa, amin piros szív alakú termések vannak, ami leesik és akkor kezdődik el talán a zene. Melyik lehet ez?
"Sajnos a ChatGPT nem segített :("
Nem sok hasznát vettem eddig én se...
Mit írtál Al-nak? Nem mindegy, hogy pötyögöd be. Én most becopy a kérdésed, kíváncsi I am, hogy barátom Csetdzsípítí mit mond.
>>>A leírás alapján valószínűleg a Coldplay - Trouble című száma lehet az, amit keresel. A videoklipben tényleg szomorkás hangulat van, és van egy fa, aminek piros szív alakú termése van. Ezenkívül a videoklipben valóban látszódnak különböző szobák, és a végén visszatér a fa motívum. Egyéb lehetőség lehet még a Keane - Somewhere Only We Know, de az nem teljesen egyezik a leírással. Kérd a Zeneguru-t!
illetve: https://www.youtube.com/watch?v=hjtOKlWVQ3Y&ab_channel=PostM..
ennek a zenének 3:24-től 1,25-ös gyorsítással hallgatva kb ugyanaz a dallam, mint az általam keresett zenének
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!