Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Kreatív játék 14-19 év közötti...

Nodiggity202 kérdése:

Kreatív játék 14-19 év közötti tinédzsereknek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Külföldön dolgozom tinédzserekkel, s emiatt kérdezem, mert programokat kell szervezni, lehetőleg bent, az épületben. 😊 Miket tudnátok ajánlani, ami lekötné őket tartósan? Gondoltam a gyémántfestésre például, de szerintem gagyi lehet nekik…

Előre is nagyon köszönöm a válaszokat, a segítséget! 🥰

2023. ápr. 1. 11:57
 1/1 metaxxa válasza:

Társasjátékok, póker, activity (némi szexuális tartalommal a feladványokban), mutogatás, rajzolás, körülírás eléggé kreatívvá teszi a tinédzsereket, Ki vagyok én, amikor kiküldenek valakit, a többiek megegyeznek egy híres/ismert személyben és a bejövőnek ki kell találnia, hogy ki is az illető, akit ő személyesít meg.

A csocsó, a biliárd, az aerobic, vagy a tánc is lehet nyerő. Taníts nekik táncot. Csapatjáték is szervezhető érdekes feladatokkal (feladatlap megoldás, összevágott kép kirakása, ügyességi játék (partvisnyél egyensúlyozással szaladás, labdával a bokák között ugrálás, hátrafelé 1 lábon, ugrókötelezéssel, nem tudom mekkora a zárt tér (egy tornateremben pl. ezeket is lehet), valamilyen kreatív játék kirakása (Hanoi tornyai, Ördöglakat, íj és céltábla tapadókorongos nyilakkal (a darts kicsit veszélyes), vicces történet írása, hogy elkezdi az egyik csapat és egy másiknak folytatnia kell a történetet, aztán harmadik, negyedik és a végén összeolvassák a történetet, valamilyen egyszerű eszközökből (ragasztószalag, zsineg, lufi, papírlap, műanyag szatyor (zacskó) szívószál, könyvlefűző spirál (a legvékonyabb), olló, ejtőernyő és védőburok készítése egy tojásnak, hogy ha 2 méter magasról (magastartásba emelt kézzel, elengedjük, akkor a tojásnak nem szabad eltörnie)

2023. ápr. 5. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!