Mi a véleményed? Te kis választanál?
Egy történetet írok, ami erről szól:
Van egy fiú, Chad Garette. Különböző dolgok miatt 8 évig latin táncra kellett járni, ám ő mindíg is egy másik, vadabb műfajra vágyott. Egy este felfedezte, hogy egész végig a hip-hopra várt. A táncolók között felfedezett egy igen szép és tehetséges lányt.(Később kiderül, hogy Lily Abrielle a neve.)
A srác napokig, talán hetekig is képtelen a lányt elfelejteni, mígnem meglepetés éri: az új lány az osztályban nem lesz más, mint Lily. Rögtön összebarátkoznak, és az új jövevény segít a fiúnak jobban "beleásni" magát a hip-hopba.
Mivel most fognak érettségizni, ez alkalomból az iskola egy táncestét szervez, ahol a végzős osztályoknak egy szépen kidolgozozz koreóval kell fellépniük. Mivel Chad osztálytársainak nagy része (hozzá hasonlóan) gazdagok, és (tőle különbözően) kissé elitek, ezért megkérik őt, hogy tanítson nekik be egy latin táncot. Ezt már a tanév első hetében eldöntik...Lily pedig nem hajlandó ezt táncolni. Végülis ráveszik a többieket, és teljes titokban megcsinálnak egy igazi StreetDance koreót. A fiú itt jön rá igazán, hogy mit hagyott ki az elmúl sok évben, és megfogadja, hogy soha nem hagyja magát manipulálni. Végülis az estén a sok szülő unva ül a székükben a sok unalmas produkció után, mikor végre jönnek ők, és feldobják a hangulatot. A két fiatal ezután vallják be egymásnak érzelmeiket, és együtt mennek az ország legjobb táncművészeti iskolájába...melyre véletlenszerűen nyertek felvételt.
Na ez lenne a sztori :)
És ti melyik színészt és színésznőt tudnátok a két főszerepre elképzelni?
Bocsi, hogy ilyen hosszú lett, de előre is köszi a válaszokat ;)
Ezt plágiumnak hívják :D
Amúgy valami nevenincs új színészt tudnék mindkét szerepre elképzelni (ilyen mostanában felfutottakat), gondolj bele, hogy nézne itt ki egy Helena Bonham Carter és egy George Clooney :P
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de nekem már ebből a rövid leírásból az jött le, hogy nem igazán tudsz fogalmazni.
Meg hát eléggé sémákban gondolkodsz. Ha írsz valamit, akkor írj, ha újat tudsz vele mondani, különben csak idő és alapanyag pazarlás.
Szerintem ez a vámpíros sztorik után az egyik legsablonosabb téma, de az írásnak nem is az a lényege, hogy világot robbantsunk a történeteinkkel, hanem hogy olyan világot teremts a regényedben, amilyenben te is szívesen élnél.
Az én regényemet is koppintásnak mondják (a Villámtolvajról), azt leszámítva, hogy csak a sztori kitalálása után láttam először az előzetest, de kit érdekel?
Én szeretem a mitológiát, arról írok.
Te szereted a táncot, arról írsz, és szerintem ebben nincsen semmi kivetnivaló!
Ha pedig filmben gondolkodsz, máris kicsit nehezebb a dolgod, mivel nem igazán lehet tudni, hogy melyik színész milyen hitelesen tudná eljátszani az x szerepet!
Én nem vagyok otthon nagyon a filmsztárok világában, mert sokkal inkább olvasni szeretek, de ha te ezzel másképp vagy, csak annyit tudok mondani:
Hajrá!
Köszi a válaszokat :)
Amúgy későn volt már, fáradt voltam és kapkodtam, a leírás azt lett ilyen érdekes. A fogalmazásaim mindíg 4es 5ösök :)
"A szívem érted RAPes" című filmet életemben nem láttam, nézzetek hülyének, de azt sem tudtam eddig, hogy miről szól. :) Nem onnan loptam az ötletet, ha erre céloztál :)
Nem film akar lenni, csak kíváncsi voltam, hogy szerintetek ki tudna ilyet eljátszani. Nem tudom miért :)
Még egyszer köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!