Milyen különleges közeget választanál fél évre?
Tehát melyik életformát próbálnád ki? Egy apácazárdát? Rabként élnél fél évig? Vagy kipróbálnád milyen fél évig a maffia tagjának lenni?
Természetesen ez csak fikció, de tegyük fel, hogy minden feltétel adott, és később senkinek nem kellene megtudnia, hol voltál.
Nem muszáj a három közül választani, ezeket csak példának írtam fel, hogy érthetőbbé tegyem a kérdést:)
De a maffia nem rossz választás - utálom a "rosszfiúkat", de kétségkívül izgalmas lehet:)
Hát nem is tudom...
egy fél év következmények nélkül....hm, én valami adócsaló, politikus, vagy ilyesmit próbálnék ki, amivel megalapozhatom a felnőtt éveimet....
Én is katonaság, de akkor már a francia idegenlégió! Szívesen kipróbálnám tényleg, csak az a baj, hogy minimum 5 év a legkisebb szerződés. A maffia is tetszik, vagy esetleg szuperkém! És a testőr is menő!
F/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!