Mit választanál? Egész nyáron balatonon haverokkal vagy külföldi munka?
Ez lesz a 3. nyaram, hogy külföldre megyek dolgozni (2 év anglia, 1 amerika). Barátaim mind hülyének néznek h miért nyáron dolgozok, mikor az a szórakozásról szól.
21 L
Ha élvezed a külföldi munkát, akkor szerintem menj ki dolgozni. A nyelvtudásdnak se árt, meg pénzt is keresel.
ha nem élvezed a melót, akkor inkább nyaralj, kivéve h szükséged van a pénzre...
20/ L
Na nekem is pont ez a dilemmám: Németországban dolgozni vagy Siófok, Sziget a haverokkal.
Most vagyok fiatal, évente egyszer van nyár, de szükségem van a pénzre és nyelvvizsgára. Valósznűleg a munka marad, az is lehet egyébként izgalmas, jó élmény ^^
Akkor szerintem menj :)
A haverokkal a Balaton nem biztos h annyira jól sül el. (azt vettem észre, h bármennyire is kedvelik egymást az emberek, hosszabb időt, pihenéssel, semmittevéssel nem tudnak egymással eltölteni, úgy h jól is érezzék magukat.)
A második válaszoló
Engem is érdekel a külföldi munkavállalás.
Te mit dolgozol?
esetleg nem keresnek embereket?
Am én is inkább melózok, és lóvét gyűjtenék fősulira, de egyenlőre xarul állok.....
Én személy szerint biztos külföldön melóznék,ha megtehetném.Kellene rengeteg pénz a továbbtanuláshoz.Te honnan kerestél magadnak melót?
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!