Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi érdekli a fiatalokat?...

Mi érdekli a fiatalokat? Milyen kulturális, közösségi programokon vennének részt szívesen?

Figyelt kérdés
Kezdő művelődésszervező vagyok és azt szeretném megtudni,hogy a mai fiatalságot mi érdekelheti és milyen programokban vennének részt szívesen.Gondolok itt közösségi,kulturális és szabadidős tevékenységekre.
2010. szept. 26. 10:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Rendezzetek csocsóbajnokságot, billiárd és pókerversenyeket. A fiatalok ezeket szeretik. Természetesen legyen nyeremény is. Szervezzetek a számítógép őrülteknek programozó és számítógépes játék versenyeket, ehhez be kell vonni az infó tanárt is.

Lehet hírdetni a fiataloknak a suliban, hogy szereplőket kerestek pl. esküvőkhöz szavalni, énekelni. Lehet úgy is szórólapozni, hogy felkeltség az ifjó megasztárok és színészpalánták érdeklődését. Ha gyakrabban szerepelnek, egyrészt ezáltal gyakorolnak is, de ismertebbek is lesznek a városban, ezáltal akár műsorvezető társak is lehetnek egy-egy falunapon. Most hírtelen ezek jutottak az eszembe. De ti tulajdonképpen mit tanúltok a főiskolán?

2010. szept. 28. 11:32
 12/12 anonim ***** válasza:

Amiken én részt szoktam venni: Múzeumok Éjszakája, különböző ismeretterjesztő előadások(majdnem minden témában, de érdekel pl az ezotéria nagyon, anyukámmal közösen járunk ilyen előadásokra), koncertek, kiállitások(festmények, fotók főleg), múzeumok... :D Nagyon sok minden érdekel engem legalábbis. :)

17L

2010. szept. 28. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!