Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Miért mondják azt, hogy nem...

Miért mondják azt, hogy nem tudok rajzolni? Már nem látom értelmét, hogy folytassam.

Figyelt kérdés
kepkuldes.com/image/UAZHvA

2022. jún. 9. 23:27
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:

Miért kell mindig ilyen negatívnak lenni? Egyáltalán nem kókányolok. Küldjek egy új rajzot, hogy ne ezekről beszélgessünk?

De amúgy komolyan a rajzolást meg a szabályokat normál esteben soha nem raknám egy mondatba se. A rajzzal nem megfelelni kell másoknak, hanem szépet , érdekeset vagy elgondolkodtatót alkotni. Még annak is örülök, ha másokat inspirálok, ha pl. olyat rajzolok, ami szokatlan egy kicsit pl. egy használt cipő vagy egy gorilla. Úgy értem a legtöbben mindig portrét, egész alakot és csendéletet rajzolnak.

2022. aug. 1. 07:11
 42/43 A kérdező kommentje:
Ezen vagyok kiakadva, hogy ilyen hülyeségekkel foglalkoztok még mindig. Nem hiszem el, hogy művészek komolyan ezt nézik, hogy "mekkora rajztudás kell hozzá". Ezt már tavaly is írta valaki, de nem írtam semmit, mert majdnem kettévertem fejjel a monitort mérgemben.
2022. aug. 1. 15:37
 43/43 anonim ***** válasza:
100%
Helló, én művész vagyok. Minden a megrendelőn múlik. Tapasztalat, az egyszerű mezei megrendelő a realizmust szereti, ez egy jó indulok tudni. A másik, egy meglévő tudásból könnyebb stilizálni, mint tudás nélkül rajzolni. A kritika ne riasszon vissza
2022. aug. 6. 18:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!