Miért mondják azt, hogy nem tudok rajzolni? Már nem látom értelmét, hogy folytassam.
A probléma az egoddal van.
Szerencsétlen válaszadó csak segíteni próbál, de te személyes támadásnak veszed.
Lehet, hogy látszódik, nem tudjuk honnan indultált.
De a művészi szinttől ne haragudj, de messze vagy még.
Nem, nem rajzolok szebben, mint te. Sőt.
De nemrég megosztottam egy "művemet", hogy alá tudjam támasztani, hogy tényleg nem tudok rajzolni, és nem sértődtem, meg, hogy valaki nyolc éves korában rajzolt ilyeneket.
Tisztában vagyok a korlátaimmal, és rendelkezem önkritikával.
"Szerencsétlen válaszadó csak segíteni próbál"
Ezt írta: "Ne áltasd. Általános iskolai szinten sem tud. Nem szabad becsapni."
Ez segítség?
21-es vagyok. Milyen "dolgokat ne találjak ki"?
A művészeti sulis tanárok azért vannak, hogy megtanítsák az embert rajzolni, ez nem "kitaláció".
A dicséretet elvárod, igazat adsz mindenkinek, aki azzal indít, hogy "van benned tehetség...". Aki viszont kritizálni merészel (normális, emberi hangnemben), azzal viszont morogsz, mint a bolhás kutya. Ez sem "kitaláció", olvasd csak végig, amiket neked írtak, meg a te válaszaidat!
Fejlődni nem akarsz. Ez sem "kitaláció". Ha akarnál, nem itt vernéd a palávert, hanem valamelyik művész-suli képzésén tolnád a kétméretű axonometriákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!