Hogy folytassam a DeviantArt-om?
Egy vagy másfél éve csináltam, nem voltam túl aktív, nem is vagyok népszerű, de nem ez lenne a kérdésem tárgya.
Elég véletlenszerűen jönnek az ötletek, témák, emiatt a rajzaimat nézve elég sokfélék. Vannak digitális alkotásaim, vannak hagyományos módon készültek,. A rajzstílusom pedig a képtől függ, így az sem mondható megismerhtőnek.Tehát ha az oldalamat nézzük, eléggé vegyes. (nem másolok vagy csak részben, alakot ilyesmit)
Szóval most kérdőjelek vannak a fejemben, hogy ésszerűbb lenne csak egy tipushoz tartani magam, és nem hagyni ennyire "elkalandozni" a képeket, vagy csak töltsek fel mindent amit csinálok.
Mindegyiket magaménak érzem, de más oldalakon jobban az jön le, hogy valamivel egységesebbek.
Persze, nem ezzel kell foglalkoznom, hogy a más oldalai milyenek, de azt se szeretném, ha a látogatóim egy káoszba éreznék magukat. (De megvannak a különféle mappák, tehát rendszerezve vannak.)
Hiszen azért követnének, mert valamilyen szinten a képekből látnák a témám, vagy hogy miképp dolgozok... és ha ez érdekli őket, várják a következőt, mert az is hasonló lehet majd.
De nálam teljesen váratlan mi fog legközelebb felkerülni, és az mennyire komoly. (Mennyire kidolgozott, digitális, vagy tradicionális... etc)
Szóval tanácstalan vagyok. ^^"
Nekem is vegyesen vannak a rajzaim. Van ,,doodles'' mappa, van ,,icons'' mappa, van ,,sketch'' mappa s kész. :)
Linket nem küldesz a profilodról? ...küldök Llama-t :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!