Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Miért csinál minden balfék...

Miért csinál minden balfék Deviantart profilt?

Figyelt kérdés
12 éves kislányok, pálcika ember szinten lévő amatőrök, aránytalan portrérajzolók, és még sorolhatnám.. Miért képzeli mindenki magát művésznek?

2018. júl. 16. 22:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja, végülis a Deviantart a komoly művészek gyűjtőhelye... :D
2018. júl. 16. 23:27
 2/16 A kérdező kommentje:
Igen, hihetetlen művészek töltögetnek fel ott.
2018. júl. 16. 23:49
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

"Miért csinál minden balfék Deviantart profilt?"

Nem is csináltam Deviantart profilt, érteeem?

2018. júl. 17. 02:41
 4/16 Metionin ***** válasza:
100%
Amiért instát meg fészbukos "művész" oldalt. Régen nekem is volt deviant profilom de töröltem mert nem tartottam magam elég jónak. Pedig tényleg voltak pálcika szintű emberkék is fent :D mondjuk fészbukos az van de az is inkább magam miatt, jó néha egyben látni hogy miket csináltam, miben fejlődtem x idő alatt.
2018. júl. 17. 12:40
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem az a baj, amikor valaki össze akarja gyűjteni a rajzait, hanem az a vicces, amikor nulla képességgel, kezdőként úgy ünnepelteti magát, mint valami istenadta, világhírű illusztrátor, vagy mifene.
2018. júl. 17. 12:46
 6/16 A kérdező kommentje:
Igen is, ki kell várni, amíg eljutunk arra szintre. Nekem sincs semmilyen oldalam, mert nem vagyok azon a szinten.
2018. júl. 17. 12:47
 7/16 anonim ***** válasza:
82%

Azért, mert megvan hozzá a joga.

12 évesen pedig mindenkinek voltak ilyen dolgai, sőt, nálunk középiskola elején a fotózás volt a divat, így szinte mindenkinek volt "photography" oldala. És? Most már szerintem a 90%-uknak nincs meg, de szerintem szép emlékként tartják számon, hogy igen, ők ezzel is próbálkoztak, és kaptak azért dicséreteket rá.

Amúgy: attól, hogy valaki megosztja a munkáit, még nem biztos, hogy hú de nagy művésznek képzeli magát. Esetleg így ismerkedik hasonló érdeklődési körű emberkékkel - pl. ha valaki pónikat rajzol, akkor nagy valószínűséggel olyanok fognak nála kommentálni, akik szintén szeretik a pónikat, és máris van közös téma egy barátság kialakításához mondjuk. Közösség, tudoood.

Mindezt úgy mondom, hogy én az évek során megtanultam jól rajzolni, versenyeket is nyertem, bár végül nem képzőművészeti egyetemre mentem tovább. Én már jól tudok rajzolni, festeni, és mégsem nézem le a kezdőket. Az meg hülyeség, hogy hú, de nagy művészként tartják számon magukat. Annak ellenére, hogy jó rajzos vagyok, én sem szeretem, ha művésznek hívnak, egyszerűen élvezem a hobbimat, és szeretem kirajzolni magamból az ötleteimet. Hú. Ezzel a kezdők is így vannak, csak ők még nem magas szinten űzik ezt. Húúú!

2018. júl. 19. 15:26
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem is gondolnád, némelyiküknek mekkora egoja van :/ Benne vagyok néhány facebookos, rajzos csoportban. Hatalmas tapsvihart várnak el, és megsértődnek a kritikákon.
2018. júl. 19. 16:53
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom. De hogy őszinte legyek én eddig még csak jót láttam DeviantArt-on. Mert általába a példaképem (GeiYin) rajzait/cosplay-eit nézem. Tudsz linkelni egy ilyet, hogy lássam, hogy milyen szintű rajzról van szó? (Bocsi ha valami rosszul írtam csak a környezetem miatt nem tudtam erre figyelni teljesen)
2018. aug. 6. 22:13
 10/16 A kérdező kommentje:
Isten őrizz, hogy belinkeljek egy profilt, nem szeretnék senkit megalázni. Azért biztosan találkoztál már te is jó kis paintes alkotásokkal :)
2018. aug. 7. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!