Miért csinál minden balfék Deviantart profilt?
"Miért csinál minden balfék Deviantart profilt?"
Nem is csináltam Deviantart profilt, érteeem?
Azért, mert megvan hozzá a joga.
12 évesen pedig mindenkinek voltak ilyen dolgai, sőt, nálunk középiskola elején a fotózás volt a divat, így szinte mindenkinek volt "photography" oldala. És? Most már szerintem a 90%-uknak nincs meg, de szerintem szép emlékként tartják számon, hogy igen, ők ezzel is próbálkoztak, és kaptak azért dicséreteket rá.
Amúgy: attól, hogy valaki megosztja a munkáit, még nem biztos, hogy hú de nagy művésznek képzeli magát. Esetleg így ismerkedik hasonló érdeklődési körű emberkékkel - pl. ha valaki pónikat rajzol, akkor nagy valószínűséggel olyanok fognak nála kommentálni, akik szintén szeretik a pónikat, és máris van közös téma egy barátság kialakításához mondjuk. Közösség, tudoood.
Mindezt úgy mondom, hogy én az évek során megtanultam jól rajzolni, versenyeket is nyertem, bár végül nem képzőművészeti egyetemre mentem tovább. Én már jól tudok rajzolni, festeni, és mégsem nézem le a kezdőket. Az meg hülyeség, hogy hú, de nagy művészként tartják számon magukat. Annak ellenére, hogy jó rajzos vagyok, én sem szeretem, ha művésznek hívnak, egyszerűen élvezem a hobbimat, és szeretem kirajzolni magamból az ötleteimet. Hú. Ezzel a kezdők is így vannak, csak ők még nem magas szinten űzik ezt. Húúú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!