Szerintetek jók a rajzaim?
1. Anyád talán nem szeretett? :)
2., 3. Thx
A 3D-s árnyékolós rajzaid egész ügyesek, de ahogy előttem is írták, az a vonalas papír nem épp a legjobb választás, mert tényleg elrontja néha.
A többi rajzot szerintem még csiszolgasd, mert azok tényleg kicsit kezdetlegesek még, de az arányokat jól látod.
(+1 talán teljesen jelentéktelen megjegyzés, hogy sajnos bele kell törődni abba, hogy valakinek nem tetszik, amit csinálsz, nem kell egyből lehurrogni)
Nem jók, de van érzéked hozzá. Néhány helyen jól ragadod meg a részleteket. Az arányérzékedet is fel lehetne hozni jó szintre megfelelő képzéssel.
Egy 14 évesnél még nem lehet elvonatkoztatni a kortól, még nem képesek olyan átfogóan szemlélni dolgokat, mint egy 20 éves, ezért a rajzaik is esetlegesebbek, gyengébbek. A te rajzaid a korosztályodból a jobbak közé tartoznak, de nem kiemelkedőek. Vagyis ezekkel nem vennének fel mondjuk egy képzőművészeti középiskolába.
A képek közül a könyves rajz képviseli a legnagyobb értéket szakmai szemmel, bár a vonalak ott eléggé sablonosak. Az árnyékokat még nem tudod jól megfigyelni, ez látszik az almás és a ceruzás képen is.
Szerintem folytasd a rajzolást, ebből még egy jó végeredmény is kisülhet. Az a leghasznosabb, ha eljársz rajzszakkörbe és mellette otthon csinálod a magad dolgait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!