Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Miért csinál minden balfék...

Miért csinál minden balfék Deviantart profilt?

Figyelt kérdés
12 éves kislányok, pálcika ember szinten lévő amatőrök, aránytalan portrérajzolók, és még sorolhatnám.. Miért képzeli mindenki magát művésznek?

2018. júl. 16. 22:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. Igazad van. Amúgy tegnap találtam is olyat aki beleesik ebbe a kategóriába és eddig azt hittem, hogy én nem tudok rajzolni, de ennyi erővel én is töltögethetném fel a rajzaimat. (Nekem nem véletlenül nincs profilom, de ezek után... lehet, hogy én is megyek és csinálok) Nem annyira borzasztóak ezek a rajzok, de az én kis firkáim jobbak némelyiknél. Mondjuk még mindig jobb mint a wattpados történetek amiket kis 10 évesek írnak +18-as tartalommal és nulla helyesírással,amennyire ez a kettő összehasonlítható. (Pedig alapvetően az az oldal is jó...)
2018. aug. 7. 16:49
 12/16 A kérdező kommentje:
Na, a Wattpad... :D Az se semmi hely.
2018. aug. 7. 17:17
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha megkérdezhetem, miért is pontoztál le, kislány? :3

Azért, mert megadtam a választ a kérdésedre, és nem álltam be hozzád, hogy szidjak mindenkit? Igazán érett jellemre vall!

Gratulálok hozzá. :)

2018. aug. 10. 11:03
 14/16 A kérdező kommentje:

Nem vagyok kislány és nem pontoztalak le.

Innentől égő a megszólalásod ;)

2018. aug. 10. 11:10
 15/16 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem szeretem, ha más pontozgatja a nekem írt hozzászólásokat. Én dobtam egy zöld kezet, én jó "kislány" vagyok.. :(
2018. aug. 10. 11:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Én írni szoktam ott és mindig építő kritikában reménykedek. Mivel tisztában vagyok abba, hogy a verseim/novelláim/fanfiction-jeim bőven fejlesztésre szorulnak, csaképpen nem tudom, hogy hogy tudnám javítani.
2019. jan. 17. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!