Miért csinál minden balfék Deviantart profilt?
Figyelt kérdés
12 éves kislányok, pálcika ember szinten lévő amatőrök, aránytalan portrérajzolók, és még sorolhatnám.. Miért képzeli mindenki magát művésznek?2018. júl. 16. 22:18
11/16 anonim válasza:
9-es vagyok. Igazad van. Amúgy tegnap találtam is olyat aki beleesik ebbe a kategóriába és eddig azt hittem, hogy én nem tudok rajzolni, de ennyi erővel én is töltögethetném fel a rajzaimat. (Nekem nem véletlenül nincs profilom, de ezek után... lehet, hogy én is megyek és csinálok) Nem annyira borzasztóak ezek a rajzok, de az én kis firkáim jobbak némelyiknél. Mondjuk még mindig jobb mint a wattpados történetek amiket kis 10 évesek írnak +18-as tartalommal és nulla helyesírással,amennyire ez a kettő összehasonlítható. (Pedig alapvetően az az oldal is jó...)
12/16 A kérdező kommentje:
Na, a Wattpad... :D Az se semmi hely.
2018. aug. 7. 17:17
13/16 anonim válasza:
Ha megkérdezhetem, miért is pontoztál le, kislány? :3
Azért, mert megadtam a választ a kérdésedre, és nem álltam be hozzád, hogy szidjak mindenkit? Igazán érett jellemre vall!
Gratulálok hozzá. :)
14/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kislány és nem pontoztalak le.
Innentől égő a megszólalásod ;)
2018. aug. 10. 11:10
15/16 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem szeretem, ha más pontozgatja a nekem írt hozzászólásokat. Én dobtam egy zöld kezet, én jó "kislány" vagyok.. :(
2018. aug. 10. 11:12
16/16 anonim válasza:
Én írni szoktam ott és mindig építő kritikában reménykedek. Mivel tisztában vagyok abba, hogy a verseim/novelláim/fanfiction-jeim bőven fejlesztésre szorulnak, csaképpen nem tudom, hogy hogy tudnám javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!