Milyen szobrok ábrázolnak betegséget?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Olyan szobrokat keresek, amelyek betegségeket ábrázolnak. Lehetnek ezek akár lelki betegségek is. Kolerát és Pestist ábrázoló szobrokat már találtam, de szeretnék valami mást is.
Előre is köszönöm a segítséget!
2021. okt. 25. 20:44
1/6 anonim válasza:
Nem szobor, de kapcsolódik, hátha hasznos számodra: Virginia Satir pszichoterapeuta élő szobrokként állított be embereket és ezt elemezte. Lelki problémák megnyilvánultak a testtartásokban. Bővebben: [link]
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítésget!
2021. okt. 27. 18:18
3/6 anonim válasza:
Szívesen, konkrétat nem tudok, de járványok emlékművei lehetnek ilyenek tán.
4/6 anonim válasza:
Sajnos nem tudok én se olyat, ami konkrét betegségeket ábrázol, de ez az orosz szobor egy nagy kedvencem.
A laboratóriumi egereknek tiszteleg, akik nélkül nem tartanánk itt az orvostudományban:
5/6 anonim válasza:
Ez az egeres kedves, és fontos is szerintem. Könyvtárban lehetne művészeti albumokat lapozgatni, és olvasgatni a képaláírásaikat.
A Wikipédián kerestem nincs e tematikus lista, de csak ilyen általánost találtam: [link]
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget!
2021. nov. 9. 00:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!