Mit ábrázolnak ezek a képek?
Figyelt kérdés
Fizika versenyre kell, de egyszerűen nem tudom mit ábrázolnak
[link] - 7 betűs
[link] - 8 betűs
[link] - 18 betűs
[link] - 9 betűs
[link] - 5 betűs
Előre köszönöm a segítséget! :)
2009. szept. 27. 09:48
1/9 anonim válasza:
Az első az napelem.
A második olajfúró (? ezt nem tudom biztosra).
A harmadik nem tudom, valami műholdfelvétel lehet.
A negyedik teleszkóp (szintén nem száz százalék).
Az ötödiket nem tudom.
2/9 anonim válasza:
A harmadik egy kép arról, hogyan néznek ki éjszakai megvilágításban a kontinensek, de sajnos fogalmam sincs ezt hogy kéne 18 betűben megfogalmazni.
3/9 anonim válasza:
A negyedik az mikroszkóp, nem teleszkóp :D A teleszkóp az csak 8 betű, és messzelátásra jó.
4/9 anonim válasza:
A második az egy orosz gyártmányó rakétaindítóállás, de meg ne kérdezd a nevét.
5/9 anonim válasza:
1. műhold
2. űreszköz fellövés előtt, első ránézésre Szojuz-U
3. a Föld éjszaka
4. passz
5. Pille doziméter
6/9 anonim válasza:
Ha (2) 8betűs, akkor szojuz-tm
7/9 bibi05 válasza:
1. műhold (tudom, hogy csak 6 betű, de az)
2. olajfúró, (vagy kilövő állomás)
3. energia térkép (valami műholdkép, hogy hol mennyire van kivilágítva a földfelszín)
4. űrteleszkóp (ez is több betű, de mi ezt látjuk)
5. router (ez is több betű, de ha így írom RÚTER ;) akkor jó)
8/9 anonim válasza:
2,Bajkonur (orosz kilövőbázis)
9/9 anonim válasza:
4.Cassegran rendszerű távcső(felső rész) ami össze van építve egy észlelő résszel(alsórész) amihez bármit csatlakoztatni lehet.Pl.fényképezőgépet stb.A felsőrész aljába meg te tudsz belenézni!Kövesd a berajzolt fény utját! A teleszkóp mellett az a hosszú cső meg egy nagyobb látószögű kisebb nagyítású ugy nevezett keresőtávcső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!