Miért hiszik sokan, hogy tudnak énekelni, amikor nem?
Ma futottam bele Sarah Brand Red dress című számába, ami rémes (a másik dala sem jobb).
Értem én, hogy buli lehet a zenei karrier, de nincs senki, aki leüljön velük, hogy gyerekek, ez valami borzalmas...?
Nekem sincs hangom (az éneklésnél már csak táncolni tudok kevésbé), de nem is állok ki vernyogásommal megkeseríteni mások életét (szívesen!)...
A férfiak között is vannak...
Nem is az zavar, hanem amikor egyszerű, földi halandónak is feltűnik, hogy elképesztően hamis, és közben ő meg van róla győződve, hogy a legnagyobb sztárokat sem szabad vele egy lapon említeni, mert ő annyival jobb náluk is...
Pláne ha még szorgalom és lelkesedés is van bőven...
De a családja, barátai akkor is figyelmeztethetnék, hogy nem vele, hanem rajta nevetnek...
Valóban nem minden hang egyforma. Valóban vannak jó énekesek is, akinek a hangja, stílusa megosztó. Esetleg jó hangja van, de nem tetszik a stílusa. Ha jól értettem a kérdést, itt viszont azokról van szó, akiknek nyilvánvalóan, mindenki számára egyértelműen rossz a hangjuk.
A kisebbik baj, ha valakinek nincs jó hangja, a nagyobb, ha ennek ellenére állandóan énekel. Sajnos többségüknek hiába szólnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!