Érmellék Zoltan kérdése:
Gyermekszinkron színész képzést sokan hirdetnek. Nagy pénzekért. Melyiknek vannak valós referenciái? 10 éves lányom színiiskolába jár, kiválóan énekel, fellépési, színházi tapasztalata van. Szeretne dalokat énekelni filmekben. Mit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 16. 15:16
1/2 anonim válasza:
Szia!
A Talent Studio biztosít szereplési lehetőséget, ismerőseimnek jó tapasztalata van vele, szerintük tudnának mit kezdeni a kislányoddal.
Én az Első Szinkronképzőbe járok, de ott nem foglalkoznak kifejezetten énekléssel (legalábbis az én képzésemben ez nem szerepel).
Énekes képzésre esetleg a Hangszobrászatot tudnám még ajánlani.
2/2 anonim válasza:
Én is csak láttam a hírdetést, de jónak tűnik, facebookon is fenn vannak: Talent Studio
8-18 éveseket keresnek, képeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!