Zoltan119 kérdése:
Mi a véleményetek a Skillet rock együttesről? Mi a véleményetek arról hogy a hallgatóik közül sokan még nem is tudják hogy valójában keresztény rock zenét énekelnek?
Figyelt kérdés
2013. okt. 27. 16:46
1/4 anonim válasza:
Akkor lehet igazán átélni a számot ha érti az ember a szövegét, a mondanivalóját. Pl. az új albumuk, a Rise egy történetet mesél el egy átlagos tinédzserről, hullámvölgyek vannak az albumban. Egyik szám lassú, akusztikusabb míg egy másik szám pörgős hard rock. Ha valaki megérti a Skillet gondolkodását nagy eséllyel bele fog szeretni. Véleményt nem mondok arról aki nem tudja hogy keresztény rockot hallgat mert fölösleges, ha érti a számokat és tetszik neki akkor mit számít az hogy keresztény rock banda-e vagy sem :)
2/4 anonim válasza:
A Skillet az átkozott jó!
Jók a szövegeik is nagyon, egyelőre még csak ilyesmikben tudom kiélni az angol tudásomat, a filmek és zenékben.
Mellesleg engem nem érdekel, hogy sátánista banda-e vagy keresztény. Én ugyanúgy hallgatom a Dawn of Ashes-t és a Dimmu Borgirt is, mint az Ossiant, vagy a Kárpátiát, holott ez a két műfaj ég és föld(azt leszámitva, hogy mind2 rock/metál)
3/4 anonim válasza:
Örök kedvenceim! Tisztelem bennük, hogy trágárkodás nélkül képesek olyan rock zenét gyártani, ami jó minőségű, és van mondanivalója. Továbbá, hogy a koncertjeiken mindig élőben énekelnek, és zenélnek.. És valószínűleg azért nem tudják, hogy keresztények, mert nem Istenről énekelnek, nem egyházi dallamokat használnak.
4/4 anonim válasza:
De. Istenről énekelnek, legalábbis sok számban. Csak nem mondják ki.
Egyébként nekem örök kedvencem, az pedig, hogy sok hallgató nem tudja, hogy keresztény együttes, annak tudom be, hogy én sem nézek utána minden előadónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!