Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hitler tényleg annyira csapniv...

A nagy Levin kérdése:

Hitler tényleg annyira csapnivaló festő volt?

Figyelt kérdés
Làttam több festményét és - bár én nem vagyok szakértő- szerintem nem is rosszak. Van, amelyik kimondottan tetszik. Mint köztudott, eltanácsolták a bécsi Művészeti Akadémiáról.

2021. júl. 27. 19:59
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
A holokauszt valószínűleg elmaradt volna. De még ez sem biztos.
2021. júl. 29. 16:10
 22/23 EagleHUN ***** válasza:
100%

"akkor nem ez a világ lett volna, ami lett..."

Valóban ez tény!

Kb most érnénk el a holdat először, és az internet nélküli világban vezető újsághír lenne az első chipek megalkotása, meg az első sugárhajtású repülőjárat beindítása stb...stb...

Nem csak árnyoldala volt a II Világháborúnak, technikai lendületet és 70-80 évnyi "békésebb" időszakot hozott.

Mondjuk én arra tippelnék ha Hitler sikeres festő lesz annó, akkor is más által úgyis megvalósult volna amit csinált csak némileg másképpen. Azt sem mondhatjuk ki egyértelműen hogy nem lett volna holokauszt meg ekkora vérengzés. Az elméletet és "elveket" részben ugyan ő adta és jó szónokként ő tudott tömegeket megvadítani.

Viszont a holo terveket nem ő eszelte ki és nem ő tervezte meg.

Maximum elétették és jóváhagyta. Nem kicsit túl van gondolva az hogy mekkora szerepe volt ebben. Valószínű Hitler nélkül is lett volna háború és többé kevésbé a holo is megvalósult volna nélküle is ha hasonló fanatikusok jutnak hatalomra.

Na de ennyire ne térjünk el a témától. ;-)

2021. júl. 30. 20:59
 23/23 EagleHUN ***** válasza:

Ja bocsi #20-#21 -et még nem olvastam el mikor írtam az előbb.

Látom ti is hasonlóan gondoljátok. :D

2021. júl. 30. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!