21/28 A kérdező kommentje:
Ha lusta lennék akkor nem is rajzolnék.
2021. júl. 28. 22:27
22/28 anonim válasza:
Igazából a mi szemszögünkből úgy tűnik, hogy kifogásokat keresel ahelyett, hogy nekiülnél, és végigrajzolnál mondjuk nyolc órát. Használj vázlatfüzetet, skiccelj és ne azért, hogy majd felteszed a netre.
23/28 A kérdező kommentje:
Rosszul látod:)
2021. júl. 29. 07:39
24/28 A kérdező kommentje:
Úgy kérdezzem, hogy "Nem baj, ha nem Akarok élethűen rajzolni"? Így már megfelel?
2021. júl. 31. 13:14
25/28 anonim válasza:
Baj, mivel ezt már vagy ötször megkérdezted. Amúgy valaki pisztolyt tart a fejedhez, hogy rajzolj élethűen? Nem csak ez a két véglet van, ráadásul ahogy látom, nem érted még mindig. Tartsd meg a stílusod, de fejlődni akkor is érdemes, és ehhez, akár akarod, akár nem szükséges néha realistán is rajzolni. Ettől függetlenül ne add fel a saját stílust! Én animésen rajzolok, de az iskolában nekünk is volt portré meg egész alak, és több, mint hasznos volt. De szerintem ezt már mások is elmondták. Te a fejlődéstől és attól félsz, hogy elveszted a stílusod, ha nekiállsz realistán skiccelni. Nem fogod, csak beépíted. Szerinted a Disney, Pixar meg egyéb animációs stúdió rajzolói nem tudnak realistán rajzolni? De tudnak, azért olyan jók a figuráik. Amúgy javaslom sasold meg a Character Design Challenge oldalát, mert ha érdekel a stilizált képregényes, rajzfilmes stílus, akkor ott sokat tanulhatsz.
26/28 A kérdező kommentje:
Jó.
2021. júl. 31. 21:59
27/28 A kérdező kommentje:
Igen, a Disney meséken látszik, hogy mennyire realistán tudnak rajzolni embert, de mivel legalább egy bizonyos mese rossz élmény volt, ezért már a művészekről is azt hiszem, hogy direkt ijesztő dolgokat rajzolnak és ezt realizmussal érik el. Én csak meghallom/olvasom azt hogy "a valóság" már kiráz a hideg. De rajzoltam már realistán pl. bögrét, de nem merem megmutatni.
2021. aug. 4. 20:30
28/28 anonim válasza:
Fordulj szakemberheza gyermekkori traumáiddal, mi nem tudunk segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!