11/28 anonim válasza:
#6 Amúgy valszeg azért hiszik ezt sokan, mert eléggé "érdeklődsz" az élethű rajzolás terén a kérdéseid alapján, amikből hamar kiderül, hogy troll vagy, aki fel akarja húzni az embereket... Sikerült :).
12/28 anonim válasza:
igazából ez a te magánügyed. Személyszerint engem nem hat meg a "művészeted", de ha te ebben leled örömed, akkor meg oké. Csak a kérdés lényegét nem értem. Ebből akarsz megélni? Akkor baj. Hobbiból rajzolsz? Akkor nem baj.
13/28 A kérdező kommentje:
Ezzel a rajzzal csak az arányokat akartam gyakorolni.
2021. júl. 26. 22:26
14/28 anonim válasza:
Múltkor még azt mondad, nem érdekelnek az arányok. De úgy látszik mégis. De nem kell minket győzködni, ha rossz választ kapsz, mentegetőzöl. Magadat is becsapod.
15/28 anonim válasza:
Miért nem úúgy kérdezed meg, hogy "Nem baj, ha nem TUDOK ennél jobban?". Mert az sem baj. Csak ne kérdezz többet, és ne válaszolj magadnak másik profilról!
16/28 A kérdező kommentje:
Nem mindegy?
2021. júl. 27. 20:08
18/28 A kérdező kommentje:
De nem is akarok tudni.
2021. júl. 28. 22:00
19/28 anonim válasza:
18. Mert lusta vagy, de szeretnéd, ha tudnál. Ezért teszed fel ezeket. Próbálod magadnak beadni, hogy nem szeretnél.
20/28 A kérdező kommentje:
Hát de gyakorlok még meg hallgatok a "tanácsaitokra" de én ezzel elégedett vagyok. Tudod milyen jó érzés, hogy írják egymás után, hogy szar vagy aránytalan vagy nem értek hozzá vagy "nem tudok rajzolni"? Tudod milyen 0 önbizalmam volt évekig? De ezt te gondolom leszarod.
2021. júl. 28. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!