1/28 anonim válasza:
Nem értem, hogy ezt a kérdést te hogy gondolod komolyan. Most ennyi volt? Többet nem fogsz rajzolni? Hát elárulom, hogyha ugyanúgy rajzolni fogsz, akkor "jobb" leszel, mert több tapasztalatod lesz. Jobban rajzolsz már, mint az emberek nagy része(ha nem másoltad persze), de azért innen bőven van még hova fejlődni. Amúgy meg nem baj, miért lenne baj? Legfeljebb akkor baj, ha fantomkép-készítő szeretnél lenni, vagy professzionális művész, vagy egy versenyt szeretnél megnyertni, most ennyi jutott eszembe.
2/28 A kérdező kommentje:
De, azóta is rajzolok.
2021. júl. 15. 20:09
3/28 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem akarok profi művész lenni.
2021. júl. 15. 21:05
5/28 anonim válasza:
De mi értelme a kérdésnek? Nem értem még mindig. Ha neked megfelel ez a tudás, akkor megfelel, de azért leeső állkapcsokat ne várj ettől.
6/28 A kérdező kommentje:
Az, hogy unom, hogy azt hiszik jobban akarok rajzolni és hogy nekem ez probléma.
2021. júl. 15. 21:27
7/28 anonim válasza:
Nem baj. Az sem baj ha az eddigieket elhasználod WC papirnak és soha többet nem huzol egyetlen vonalat sem. Mitöl lenne az baj?????
8/28 anonim válasza:
Senkit nem érdekel, még hány kérdést fogsz ide feltenni?
9/28 anonim válasza:
Ne válaszoljatok neki, troll a sokadik felhasználóival.
10/28 anonim válasza:
Eléggé unlak már, kérdező. Nem, nekem egyáltalán nem baj amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!