81-es, te a kérdező vagy? Egyébként attól függ, mi vele a célod.
2021. máj. 11. 09:49
83/89 anonim válasza:
Én a kérdező vagyok: még mindig nincs vele semmi célom, csak firkálok.
2021. máj. 13. 17:11
84/89 anonim válasza:
Akkor úgy mondom hogy nem célom jobb portrékat rajzolni. Így is úgy is fejlődök egy hangyányit, akkor is ha nem akarok. A portré nem érdekel, sokszor csak kipróbálom hogy mit tudok. Olyan 6 évvel ezelött még 0 önbizalmam volt ezen a téren. Most se sokkal jobb, mindig hat rá a lehúzó kritika (azt se tudsz rajzolni) de..nem tudom. Csak azért kezdtem el portrékat rajzolni, mert arról könnyen megmondják hogy milyen a tudásom.
2021. máj. 14. 00:04
85/89 anonim válasza:
Ez nem nem lehúzó kritika, ha csak egy kicsit is elgondolkodnál a több kérdésen átívelő önsajnálat helyett, lehet, hogy leesne, hogy itt még mindig vannak, akik az elején segíteni próbáltak, csak most már eléggé átlendült ez a kérdésáradat egyféle trollkodásba. És te vagy a troll, nem a válaszolók. A többi accountodat törölték, mi?
2021. máj. 14. 10:28
86/89 anonim válasza:
"nem lehúzó kritika"
Ha neked azt írnák hogy nem tudsz rajzolni, csak így félvállról vennéd és ugyanúgy tovább rajzolnál?
Az nem lehúzó kritika, az bántó.
2021. máj. 14. 10:34
87/89 anonim válasza:
Ja, én továbbrajzolnék. Tudod hányszor megkaptam, hogy a rajzaim "a levegőben lógnak, nincsenek térben"? Vagy hogy ne maszatoljam a grafitot.
Ha szereted csinálni, kábé átlendülsz ezeken a dolgokon. Kiskoromban nagyon menők voltak a lovas, pónis regények, én is olvastam, és lovakat próbáltam rajzolni, hát, inkább hasonlítottak hintalóra meg disznóra, mint lóra, kaptam is egy csomó "lehúzó kritikát", de még mindig rajzolok. Nem jó? Akkor fogtam egy lovas könyvet, és elkzedtem kimásolni a lovakat a könyvből. Most már elég jól megy, viszont már annyira nem vonz a lovas téma.
2021. máj. 14. 10:43
88/89 anonim válasza:
Akkor úgy mondom, hogy térbeli, valósnak hat. Ez lehet egy tárgy is. Roger nyúlat is úgy rajzolták, mintha igazából ott lenne. Engem ezzel ki lehet kergetni a világból. Ha úgy nézett volna ki mint egy rendes 2ds karakter, akkor kevésbé lett ijesztő. (Amikor judge doom jelent meg és a kamerába tolta a körfűrészt, be voltam xarva még felnőttként is).
Én nem akarok semmit se így lerajzolni. Az nem jó!! Ijesztő!!
2021. máj. 16. 19:33
89/89 anonim válasza:
"a rajzaim "a levegőben lógnak, nincsenek térben"? Vagy hogy ne maszatoljam a grafitot." Én akkor megkérdezném, hogy az miért baj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!