Miért baj, ha 30 évesen olyan szinten rajzolok, mint 15 éves?
Figyelt kérdés
Az én rajzaim. Tetszenek. Magamhoz viszonyitom, nem másokéhoz.2020. okt. 7. 04:22
2/28 anonim válasza:
Szerintem, ha nem kell a munkádhoz a kézügyesség ezen része, akkor tökmindegy.
3/28 anonim válasza:
Nekem nem baj, és elképzelni nem tudom, kinek lenne baj, hogy te 15 éves szinten rajzolsz!
4/28 anonim válasza:
Szerintem az a lényeg hogy szeretsz rajzolni. Egy 15 éves is rajzolhat zseniálisan és egy 100 éves is alkothat rossz képeket. A 'művészet' megítélése relatív. Az a fontos hogy örömödet leld benne.
5/28 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__muveszet..
Nem 15 éves szintjén rajzolsz, hanem 6-8. A viselkedésed is ilyen szintű!...
6/28 anonim válasza:
Az a baj, hogy érdekel mások véleménye! Minek írsz ki kérdést, ha nem bírod elfogadni a kritikát?
7/28 A kérdező kommentje:
Dehogy érdekel.
2020. okt. 7. 09:01
8/28 anonim válasza:
Miért lenne baj? Az emberek nagy része felnőttként is úgy rajzol, mint egy óvodás :D
9/28 anonim válasza:
egyáltalán nem baj, ha nem akarsz abból élni
10/28 A kérdező kommentje:
Meg legalább van valami egyéniségem.
2020. okt. 10. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!