Nem baj, hogyha élethűen rajzolok embert?
Hát ezek alapján nem kell aggódnod. A linkelt kéoen kívül a többi kreációt is meglestem, az élethű anatómiától azért még messze vagy. Sok az aránytalanság, szétcsúsznak az arcok.
Viszont te már régebben tettél fel itt kérdést, néhány 3d-s képeidet felismertem. Azok jobban mennek, mint az anatómia. xd
Miben?
Amúgy nem hiszek a tehetségben.
Laikusként mondom, hogy sztem se élethű.
De tudjuk, meg nem értett művész lélek vagy, aki csak a művein keresztül képes kommunikálni a világgal.
Nem. Én csak lerajzolom, ami megtetszik, amit szeretnék. Azért rajzolok mindig más témát. Nem volt még olyan, hogy pl. állatokat hónapokig gyakoroltam rajzolni, egyszerűen megunom, meg nincs is az a sikerélmény.
Az emberektől meg félek. Nem értem az elvárásaikat. Mitől jó pl. egy rajz, amiben semmi kreativitás nincs, csak jók az arányok, perspektíva? Miért olyan fontos az? És a színek, hangulat, kompozíció? Mindig ez "arányok nem jók. nem tökéletes" KI NEM xarja le???
Én örülök, hogyha nem élethű. Szerintem ez szubjektív, nekem épp elég élethű, olyan mintha rám nézne, ennyi.
Rajzolok inkább valami mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!