Mondanátok pár saját aranyköpést, vagy vicces szituációt?
Mondjuk,-kútágason lóg egy pocok Mariann randira kocog .
Vagy,-egy emberrel csak annyit lehet meg tenni amennyit meg enged !
Egyszer dolgoztam egy idős embernek a kertjében hétvégén mert a lánya megkért hogy segítsek neki
Délután amikor végeztem kaptam egy régi versenybringát meg egy kolbásztököt,azelőtt nem tudtam hogy van ilyen lehet hogy csak ő hívta így
Hosszú egy-másfél méteresek voltak,kb tíz cm vastagok és világoszöldek
Egy fémből készült lugasszerű szerkezeten termesztette őket,jó sok volt neki
Nekem kiválasztott egy olyat ami felfelé kezdett nőni,aztán ahogy nagyobb lett kívül lehajlott és úgy nőtt tovább,így olyan kérdőjel alakja lett
A bringát késóbb vittem el mert mindkét gumi lapos volt,a tököt meg a nyakamba akasztottam és felszálltam a buszra a hátsó ajtón és kapaszkodtam a korlátba
Középtájon egy nő megijedt és előre ment a sofőrhöz és mondott neki valamit
A sofőr megállította a buszt és hátrajött hozzám,azt hittem hogy a nő azt mondta neki hogy nincs jegyem,de a sofőr mikor odaért hozzám elkeztedd röhögni mert a nő azt mondta hogy egy kígyót hoztam fel a buszra 🐍😁
#6+
Amúgy nagyon finom volt,
Fölkarikáztuk,körbehámoztuk a karikákat és kirántottuk mint a padlizsánt vagy patisszont,+majonéz +sültkrumpli
Annyi lett abból az egy tökből hogy még harmadnap is volt belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!