Miért kell az életből rajzolni, hogy megtanuljak rajzolni?
Azt rajzolsz amit akarsz és azt utálsz rajzolni amit akarsz. Ha te rajzfilmfigurákat akarsz rajzolni ki tart vissza? Lètezik olyan egyetemi szak hogy animátor. Bár ott gépen kell rajzolni. Ha önmagad szórakoztatására csinálod akkor mindegy is.
Amúgy azt èrtem, hogy valaki más irányzatokat kedvel és követ, ahogy más is írta. Na de kérdező ha egy almát nem tudsz lerajzolni akkor ez a hobbid fog maradni.
9. Bocs de még mindig nem ételek. "hirtelen látottak alapján kéne, hogy művész lehessek." Kinek fontos higy almát rajzolj? Neked, mert cska magadnak rajzolsz otthon, vagy egy tanárodnak mert olyan iskolába jársz?
Ha akarsz vele későbbiekben pénzt keresni akkor igen, kell fejlődnöd. Ha nem mert csak otthon egy hobbi, akkor mindegy csak neked tetszen.
Kényszerít rá valaki?
Ha viszont ebbe az irányba akarsz menni és csak mesefigurákat tudsz rajzolni, akkor viszont kezdj el fejlődni. Ha nem megy akkor maradjon a hobbid
De csak azt látják fejlődés, ha realisztikus/élethü. Jobbha inkább sose rajzolok embert vagy állatot.
Igen, hobbiból rajzolok, de jó lenne pénzt is keresni vele.
Én nem rajzolok hanem festek, de mérföldekre vagyok attól hogy egy embert le tudjak festeni. Állatot sikerült, meg sok mást is. De nekem az a top aki portrét is tud. Nem tudom leszek-e olyan jó valaha..
Nem azt mondom hogy ami nem valóságos nem lehet jó, de sokszor igenis jobb. Miért akarsz megrekedni egy szinten? Miért nem akarsz fejlődni?
Attól még lehetsz jó. Én is egyelőre csak magam miatt akarok fejlődni. Nem azért higy galériát nyissak, hanem úgy akarok ránézni a képére hogy igen ezt büszkén megmutathatom miközben a nappali falán csüng.
És ha pénzt is akarsz keresni akkor másnak is kell higy tetszen nem csak neked. Hiszen pénzt fog kiadni érte. Akkor lesz egynél több vevőd ha jót csinálsz. Ahhoz meg fejlődnöd kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!