Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Miért kell az életből rajzolni...

Miért kell az életből rajzolni, hogy megtanuljak rajzolni?

Figyelt kérdés
Ezeket nem akarnám jól megrajzolni, vagy ha mégis olyan lesz, akkor inkább kidobom őket a kukába.

2021. ápr. 15. 23:50
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
88%
? Nem értem miről van szó pontosan. Mit nem akarsz jól megrajzolni?
2021. ápr. 15. 23:54
 2/25 A kérdező kommentje:
Pl a kezemet. Minél realisztikusabb annál ijesztőbb. Pl mások rajzain látszódnak a csontok is.. ugh.
2021. ápr. 16. 00:03
 3/25 anonim ***** válasza:
37%

Akinek van tehetsége a rajzhoz, az nem ijesztőnek tartja a realisztikus ábrázolást, hanem gyönyörűnek.

Az nem igazán nevezhető rajztehetségnek aki pl hülye anime karaktereket firkálgat valódi, értékes rajzok helyett.

Ha undinak találod, akkor nem ez a te utad.

2021. ápr. 16. 00:06
 4/25 A kérdező kommentje:
Szerintem is. Miért nem rajzolhatok inkább dodó kacsát?
2021. ápr. 16. 00:09
 5/25 DeMoR ***** válasza:
80%
Én szerintem elég jól tudok rajzolni, alkotni és én sem szeretem. Nem vagyok aza tipikus akadémista. :/ Jobban kedvelem az avantgard irányzatokat, pl.: impresszionizmus. A művészet az önmegvalósítás egy formája, szóval úgy alkoss, ahogy te azzal a legjobban tudod kommunikálni, azt amit kommunikálni szeretnél. Az elején azt, ami boldoggá tesz. De azért ne adj fel valamit, mert munkát kell bele rakj (pl.: anatómia). ^^
2021. ápr. 16. 00:12
 6/25 DeMoR ***** válasza:
Bár elég fura a topic o.o
2021. ápr. 16. 00:13
 7/25 A kérdező kommentje:
De ha csak rajzfigurákat akarok rajzolni? Az legalább megnyugtat.
2021. ápr. 16. 00:24
 8/25 DeMoR ***** válasza:
Bármit csinálhatsz, amíg más nem látja kárát. Csinálhatod. ^^
2021. ápr. 16. 00:32
 9/25 A kérdező kommentje:

De ha látnátok a rajzaim ti is azt irnátok, hogy elöbb egy kezet rajzoljak le vagy fejet. Egy nyamvadt almát se tudok.

Igazából évekig jópofa képregenyeket csináltam és most hirtelen látottak alapján kéne, hogy művész lehessek.

2021. ápr. 16. 00:40
 10/25 anonim ***** válasza:
Kezdjed szögletes tárgyakkal. Doboz.
2021. ápr. 16. 01:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!