Nem tetszik, bocsi :(. Nem értem a mondandóját, se külön a mondatokat, se semmit... Nem érzem a ritmust vagy a rímeket sem, sokallom a szóismétlést. De ettől még írogass csak nyugodtan, ha jól esik ;)!
2021. ápr. 11. 21:25
3/8 anonim válasza:
Valaki aki itt van és érti a témát, megtanítana verset elemezni?XD
2021. ápr. 11. 21:43
4/8 anonim válasza:
Sajnálom,nekem nem tetszik,sok a szóismétlés, nem ritmusos.
Fel ne add, valahol el kell kezdeni.
2021. ápr. 11. 21:47
5/8 anonim válasza:
Hmmm hát figyelj ez ritka szar volt bocsi
Sok a szó ismétlés
És a rímmeket sem lehet érezni
2021. ápr. 12. 08:31
6/8 anonim válasza:
Ez olyan rossz, hogy rá se kell oltani.
2021. ápr. 12. 20:28
7/8 anonim válasza:
Többen írtak már olyan verset, ahol ismétlés van. A ritmusosság tényleg egy problémát jelenhet a rövid hosszúak nem jönnek ki, de tetszik a vers témája. Ahogy én látom AZ Okos ember magát hasonlítgatja össze a más emberekkel és még magával Istennel is. Aztán a lírai én, akiről azt hittük ő az okos ő a "nyavalygó". Haldoklik és csak lehúz másokat. Én így értelmezem. Tényleg van pár idegesítő ismétlés de ez nem olyan, amin ne lehetne javítani. ritmusosságot is megtanulhatod sok tanult költő van, aki tanulta ezt a mesterséget szakmát. Szinonímákat vegyél elő. Nem muszáj egy sorba 4-5 szóval kifejezni mire gondolsz, két sorokra is megírhatod és akkor max hosszabbá válik az egész gondolatmenet és terjedelem. József Attila- Születésnapomra-ban van gondolat átvezetés egyik verszakból a másikba. Nem muszáj egy mondatot a sor végén befejezned. A következő sor közepén is befejezheted. Nem mindegyik versed, amit írsz lesz kiemelkedő vagy jó. Kiírtad magadból azt amit akartál rendben. Ezzel is fejlődsz. Ne add fel, ne engedj a negatív véleményeknek! Gyakorolj és írj úgy ahogy kedved tartja! Fejlődni csak gyakorlással lehet, szóval ne merj búslakodni! Nekem se ment elsőre
2021. ápr. 15. 16:07
8/8 anonim válasza:
Heteske vagyok. Gyorsan elmagyarázom a rímeket nektek csak mert nem mindig arról szól a rím, hogy dallamos legyen a vers.
Rím: szabályos váltakozás
3 féle csoportot különböztetünk meg: Gondolatritmus (nyelvtani szavak egyezése avagy nyelvtani elrendezés főként a szabad költészetre jellemző. AZ ószövetség is így íródott és több költészeti alkotás is.) a másik kettő amiről mindenkii tanul általában az az ütemhangsúlyos és az időmérték. Csak mielőtt bárki el lenne tévedve
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!