Van rá esély, hogy átépítsék az Erzsébet hidat a régi külsejére?
Figyelt kérdés
Olvastam róla, hogy ez a mostani csak 1964 óta van. A háború előtti Erzsébet híd szintén lánchíd volt a mostani kábelhíddal ellentétben. Szerintetek lesz rá esély, hogy egyszer ha nem is átalakítják a mostanit de felépítsék a régi mását? Szerintem gyönyörű lenne Budapesten belül valahova.
Találtam is róla egy elég ritka képet ami már színes.
2021. febr. 20. 17:57
2/11 anonim válasza:
Ahogy prezentálod az x csiliárd forintot ami egy ilyen projekthez szükséges, máris indulhatnak a munkálatok.
3/11 A kérdező kommentje:
Hm, kár, hogy manapság nem telik ilyen szép építményre. Akkoriban sorra épültek 4-5 évente.
2021. febr. 20. 18:16
4/11 anonim válasza:
Nagyon sajnálom a régi hidainkat. De az új Erzsébet híd is gyönyörű közel chx fv., tiszta szép erőjáték.
5/11 anonim válasza:
"Akkoriban sorra épültek 4-5 évente." Mikor is történt mindez? Hány hid épült, melyik és hol? Felsorolnád pontosan?
6/11 anonim válasza:
Kell a pénz stadionokra meg hasonló "fontos„ dolgokra,amik semmire sem jók.
7/11 A kérdező kommentje:
jó túloztam, de akkor is pl. a Szabadság híd, ami szintén tele van díszekkel 1896-ra kész lett, rá az Erzsébet híd 1902-re lett átadva.
2021. febr. 20. 18:32
9/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy épül:) De azért te is látod a különbséget, szerintem ezerszer szebbek voltak a régi hidak.
2021. febr. 20. 18:41
10/11 anonim válasza:
Tudomásul kell venni, hogy a műszaki és forgalomtechnikai szempontok is változnak. A szépészeti megítélés szintúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!