Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit gondoltok a rajzaimról?...

Mit gondoltok a rajzaimról? Lehetne valamit kezdeni ezzel?

Figyelt kérdés

Tehát néha rajzolok, nem megy olyan jól, nem olyan élethűek/szépek, de tollal eléggé egyedi stílusom van. Persze a másik gond pedig, hogy suliba azt mondták, ilyen rajzokra nem is lenne kereslet.

El tudnék valamit érni ezzel? Tudom pénzt nem igazán lehet keresni vele eleve, de az is jól jönne...

Csináltam egy kamu insta profilt amire most gyorsan feltöltöttem párat itt megnézhetitek.

[link]

Egyébként 17 éves lány vagyok, de ez nem tudom számít e.

2021. febr. 7. 18:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Érdekes a látásmódod.
2021. febr. 7. 18:29
 2/11 anonim válasza:
100%

Valamivel átlag feletti, de művészeti sulihoz még kevés. Esetleg (jogszerűen tedd) párat lehet el tudsz adni, (még jobb, ha egyedi kérést teljesítesz), de ez sem garantált. Ha a saját magad szórakoztatása a cél, és a fejlődés motivál, nem a pénz, az még jobb.

Sok sikert!

2021. febr. 7. 18:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csinálj egy normális insta fiókot, hátha népszerű lesz. Persze ehhez az kell, hogy profin fotózd le a rajzaidat, amiken még finomítani kell, hogy ne firka hatású legyen. Sokat kell gyakorolni. De valami ilyesmi úton elindulhatsz a saját stílusodban:

[link]

2021. febr. 7. 18:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem tehetséges vagy fogadd el a tanácsokat ami előre visznek gyakorolj próbál fejlődj-találd meg az Utad!
2021. febr. 7. 19:43
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

kicsit elvont de nagyon tetszik-és egyedi!

előző voltam

2021. febr. 7. 19:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Az se lenne baj, ha nem nagyon ragadna be ez a kecske téma.
2021. febr. 7. 22:26
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Némelyik nagyon jó, pl. az ülő mókus-szerűség vagy a mozdulata a patás kutyának a rátekeredett vörös szalaggal (vagy belekkel ? – igaz ennek a vörös elemnek inkább meg kellene fognia, így hogy az állat könnyedén lépdel, hiába a rikító szín, nem tud drámai hatást kiváltani, felmerül a kérdés, mi végre van ott).

Önmagukban ezek a rajzok legfeljebb vázlatok, idővel el kellene dönteni, hogy a képi világ vagy az illusztráció felé szeretnéd vinni (pl. valamiféle Lovecraft-os történethez), így csak amolyan firkálmányok háttér és kompozíció nélkül.

Érdemes lenne rajzsuliba vagy szakkörbe járnod, főleg ha szívesen csinálod, mert van tehetséged és fantáziád hozzá. Nem kell azon görcsölni, el tudod-e adni, mivel a rajz nem minden; ha összetéped és kidobod sem semmisül meg teljesen, mivel az általa szerzett gyakorlat akkor is ott marad a kezedben. Fejlődik a kreativitásod, ami hasznos lehet olyan szakmában is ahol nem elsődleges a rajztudás. Mindamellett hobbinak is kiváló elfoglaltság.

2021. febr. 8. 06:45
 8/11 anonim ***** válasza:
első pillanatban az tűnt fel:hogy verseskönyben/regényben konkrétan könyvbe illusztrációként szerepelhetne arra biztos jó
2021. febr. 8. 12:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem a fantasy kategória ugrott be, szerintem arra is érdemes lenne tapogatózni (gugli: fantasy art drawings). Vagy Dali képei a másik, ami még beugrott.
2021. febr. 8. 16:53
 10/11 anonim ***** válasza:
#8 jaja
2021. febr. 8. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!