Mi a véleményetek a digitális rajzaimról?
2018. júl. 12. 11:39
1/11 anonim válasza:
Szerintem jók bár a cipő lehetne szebb...Meg szerintem rajzolj másról is
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Természetesen fogok még gyakorolni.:)
2018. júl. 12. 20:09
4/11 anonim válasza:
A Lover not a figther kép nem egy Osomatsu-san fanart átrajzolva?
Én nem akarok gonosz lenni, de az leszek.
Nem jók. Teljes mértékben olyanok, mintha random képeket átrajzoltál volna valami gagyibb rajzprogrammal. De most látom, elég komolyakat használsz csak nem jól és nem jóra.
Tessék oktatóvideókat nézni és egy kicsit növelni a fantáziádat. Ha komolyabban veszed magad és a rajzolást is, akkor további 3 év elteltével igen komoly dolgokra leszel képes.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod.És igen jó meglátás,mert átrajzolom a képeket.:D Így gyakorlok nem tudom,hogy a késöbbiekbe mi lesz.
2018. júl. 15. 21:17
6/11 anonim válasza:
Más képeket kopírozni határozottan.. gáz. Már bocsi. Fantáziából alkoss, kemény ecsettel árnyékolj, sőt ebben a stílusban ha lehet vektorosan, figyelj az élsimításra és a felbontásra, hogy ne legyen a képnek "paintes" hatása.
7/11 A kérdező kommentje:
Miért gáz?Rengeteg ilyet látni.:D
2018. júl. 17. 05:25
8/11 anonim válasza:
Mert rengeteg ember, most kimondom, nem tud rajzolni. A másolás nem rajzolás, nincs alkotó értéke.
Kívánom, hogy találd meg a saját képzelőerődet.
Ha szeretnéd megtanulni, hogyan vesd azt papírra, nézz technikákat és gyakorolj. Egy kis ízelítő:
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi
2018. júl. 17. 13:09
10/11 anonim válasza:
Túl mainstream popkultúr cucc, és technikailag sem bravúr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!