Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mennyire tetszik neked a Lineart?

Mennyire tetszik neked a Lineart?

Figyelt kérdés

Az elmúlt pár hónapban sokat rajzolgattam elektronikusan, elsősorban fotók alapján. Két féle technika tetszett meg nagyon, az egyik, amikor csak a körvonalat rajzolom meg, a másik pedig, amikor picit részletezem is. (Pl ruha ráncai, hajszálak)

Megfogalmazódott bennem, hogy szívesen foglalkoznék ezzel egy kis mellékesként, láttam facebookon/instagramon, hogy van is már 3-4 ilyen rajzokat kínáló felhasználó (magyar).

Nektek mennyire tetszik az ilyen technika? Rendeltél már ilyet? Mennyi pénzt fizetnél ki egy digitálisan kézhez kapott rajzért? (Szerintem a “konkurens” oldalaknál borzasztóan túlárazott, gondolok itt 14.000Ft-os árra..)

Érdekelne téged nyomtatva nagyobb méretben, vagy elég a digitális? Úgy összességében mi a véleményetek erről?:)

2021. jan. 7. 16:16
 1/2 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyesmire gondolok :)

2021. jan. 7. 16:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Én csak a nagyon-nagyon részletes lienartokat szeretem, de azért se fizetnék nagyon...

Amit te küldtél nekem egyáltalán nem tetszik, nem látok benne sajna semmi értéket, amit én ne tudnék megcsinálni egy rétegkezelő programban, úgyhogy azért nem fizetnék...

Nagyméretű, gazdag ábrázolásért igen.

Sajna nem tudom mennyi az anyagköltsége egy mondjuk 80*160-as képnek, de egy 10-15ezer lenne a maximum.

El tudnád küldeni (akár privátban, az általad talált magyar oldalakat?)

2021. jan. 7. 16:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!