Mondanátok légyszi bárányos, birkás, juhos, kosos, juhászos, pásztoros verseket, mondókákat, zenéket?
Köszi, ha igen.
Persze majd én is rákeresek; de aki már tud helyből, kérem, írjon; főleg magával az állattal kapcsolatos versikék-mondókák érdekelnének; de lehetnek akár juhászos dalok is; hogyha valakinek olyan jut eszébe; ne tartsa magában.
Azért írom a dalt is, mert ahogy gondolkodtam, hogy ismerek-e ilyet, akkor eszembe jutott a 'Pásztorok, pásztorok' ;és akkor, hogy dalokat is írhatnátok ide nekem.
De szóval tehát, aki helyből tud, de más is rákereshet, én most azonnal nem keresek rá, de majd megnézem; de szóval tehát, aki helyből tud, vagy akinek van kedve ránézni ilyenekre, az kérem, írja.
Az volt, hogy volt valami bárányos álmom, és akkor ahhoz kapcsolódóan, valamiért úgy érzem; valami versben, mondókában lesz benne a válasz, hogy mi akart ez lenni. Ezo-kategóriába most nem szándékozom kiírni.
Lehetnek rövidebb-hosszabb versek-dalok is; lehet felnőtteknek szóló, és gyerekeknek való is; bármilyen.
Tehát, ha valakinek eszébe jut, kérem, írja. Vagy pl akinek van még kedve keresgélni, az még keresgélhet; de majd én is ránézek.
Előre is köszönöm, ha írtok ilyeneket.
Konkrétabbakat is !! :) légyszi
köszönöm
Jahogyezangolul van. :)
b-b black sheep have you any would?
yes sir, 3 bag full one dor the masters one for them one for the little boy who lives down the lane ?? Igy?
Ööö ezt nem pontosan értem, de ez biztos valami angol népi körjáték lehet, vagy ilyesmi. :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!