Attól még mert valakinek nem testszik egy dal vagy egy film (black panthernél ugyanez ment...) még nem biztos, hogy rasszista. Amit belinketél, az szerintem is szar, hallatszik, ahogy beleprüszköl a mikrofonba, semmi érdekes nem történik benne zeneileg, én amúgy sem szeretem ezt a stílust és idegesít az énekes hangján a digitális torzítás is. A Beyoncé verziót is meghallgattam, az sokkal jobb, de az sem tetszik zeneileg, akkor se ha a szövegével vagy üzenetével egyetértek és én is fontosnak tartom a feketék és más kisebbségek egyenjogúságát. Ez egy sokkal komplexebb kérdés, amiben nem az emberek zenei ízlése a döntő, úgyhogy ne mosd össze a két témát.
2020. júl. 12. 16:00
3/15 anonim válasza:
Valószínűleg azért nem szeretik mert nem tetszik nekik ahogy nekem sem, meghallgattam 30 másodpercet de kár volt.
2020. júl. 12. 16:00
4/15 anonim válasza:
"mi más magyarázat lehet?"
Pl hogy szimplán nem tetszik neki. Egy dalban számtalan összetevő van ami kiválthat tetszést vagy nemtetszést valakiből, a dallam, a ritmus, a stílus, a használt hangszerek, az énekes hangja, stb.
2020. júl. 12. 16:10
5/15 anonim válasza:
feka g3cik
2020. júl. 12. 16:15
6/15 Alain Delon válasza:
2: Csak provokál a kérdező.
2020. júl. 12. 16:16
7/15 anonim válasza:
Akinek van egy kis esze az nem is a feketék rombolását fogja támogatni. Max valami aljadék velük egy szinten gondolkodó emberek állnak ki ilyen nyíltan rasszista mozgalmak mellett. Ja és a zene se tetszik, el nem tudom képzelni, hogy tudsz ilyet egyáltalán meghallgatni.
2020. júl. 12. 16:29
8/15 anonim válasza:
Én nyíltan támogatom a Black Lives Matter mozgalmat (gyengébbek kedvéért: ez a mozgalom nem azt jelenti, hogy csak a feketék élete a fontos, hanem hogy egyáltalán fontos... iszonyat rendőri agresszió van sokszor tök jogtalanul a feketék irányában, ezen meg változtatni kell), de ez a dal nem annyira az én világom. Zenét én a fülemmel is szoktam hallgatni, nemcsak az agyammal. Ha szép gondolatokat akarok hallani, ezt inkább elolvasnám verses formában, de ez a zene nagyon nem az én stílusom, nem igazán tetszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!