Hol tudnek ultetni facsemeteket?
Figyelt kérdés
Szeretnek ultetni par fat a varosba vagy varoson kivul. Ezt megtehetem akarhol vagy kell engedely az allamtol? Es ha nem lehet, akkor hova mashova tudnek (kert nem johet szoba)?2019. júl. 9. 12:26
1/2 anonim válasza:
Keres kietlen gondozatlan helyeket. Ultesd be facsemetekkel. Ultess tobbet ha van vadkar veszely.
Ha szerencsed van senkinek nem fog feltunni.
En is gondolkoztam mar ilyenen.
2/2 anonim válasza:
Úgy tudom bárki bárhol ültethet fát, de ha valamiért rossz helyen van eltávolíthatják. Felsővezetékek, háztetők, ablakok, köztéri sport- és játszóeszközök közvetlen közelébe nem célszerű. Én is fogok ültetni az utcánkban és senkitől sem kérek rá engedélyt. Közterületen pl. bárki alakíthat ki mindenféle helyeket ameddig az megfelel a szabvány előírásoknak. Ilyen a buszmegálló, játszótér, padok, szemetesek, veteményesek, virágoskertek. Bűntetni nem lehet érte, max. megfelelő indokkal lebontathatják. Egyszer akartam csinálni egy ilyen alkalmazást, hogy térképen kijelölve közterületeket lehetne időszakosan örökbe fogadni név szerint, egyénileg vagy csoportosan. Szerintem királyság lenne. Valaki megcsinálhatná helyettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!