Kezdőoldal » Otthon » Kert » Melyik evelo noveny szivja el...

Melyik evelo noveny szivja el legtobb vizet, amit a haz melle lehet ultetni? Vizesedik a pince.

Figyelt kérdés

#kerti noveny #vizszivo gyokeru
2019. márc. 9. 17:05
 1/6 anonim ***** válasza:
A fűzfa, (gyorsan nő és vízigényes) de ne ültesd közvetlenül a ház mellé, hanem vagy 10-12 méterre onnan. Ne félj, a gyökerek megtalálják az utat a vízhez, de sajnos ez nem holnap lesz.
2019. márc. 9. 17:08
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
A pince nem nyáron, az aszályban fog vizesedni, amikor egy növény jelentősen szárítani tudja a talajt, hanem télen és tavasszal, amikor még nincs levelük a fáknak. Vagy ha van is (pl. fenyő), ez semmit nem ér, mert a föld mindig saras télen a fenyők alatt is, legfeljebb a felső pár cm tud kiszáradni egyes teleken, de 10 cm mélyen már vizes a föld.
2019. márc. 9. 18:18
 3/6 anonim ***** válasza:
37%

Nálunk mindig állt a pincében a víz.

Azután ültettem a kertbe két fűzfát.

Pár év múlva még a szomszédoknál is megszűnt a talajvíz.

A fűzfa a legolcsóbb és legegyszerűbb megoldás.

2019. márc. 9. 18:47
 4/6 A kérdező kommentje:
nem fara,bokorra gondoltam...
2019. márc. 9. 22:11
 5/6 anonim ***** válasza:
82%
Én tavaly ültettem egy fűzbokrot, azóta már az eső se esik, száraz a föld az egész megyében.
2019. márc. 10. 06:12
 6/6 anonim ***** válasza:
nád
2019. márc. 10. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!