Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szóltok ahhoz, hogy...

Mit szóltok ahhoz, hogy tizenéves kamaszlányok, kihívó öltözékben, csábító pillantásokkal fénylépezgetik magukat, és különböző közösségi oldalakra kiteszik őket?

Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 10:35
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Én ezekre csak azt tudom mondani, hogy aki hülye, haljon meg. Nekem is volt netem már 13 évesen, én is tudtam fényképeket csinálni és feltölteni a gépre. Érdekes mód eszembe nem jutott volna, sőt, akkor is lenéztem az ilyen kis ribiket.

Ilyen elcseszett egy világban élünk..

2010. júl. 10. 11:28
 22/34 A kérdező kommentje:
Csak remélhetem hogy még azelőtt észhez tér, hogy valami baj történne vele. Mivel már sokszor mondtam neki hogy rossz vége lesz ezeknek a kihívó pillantásoknak, ha kapna egy zaklató üzenetet, nem biztos hogy nekünk szólna, hiszen akkor már megint nekünk lenne igazunk... Nem tudom... Szerintem képtelenség bármekkora odafigyeléssel kézben tartani a dolgokat, mert amennyi közösségi oldal van, már nem is tudom nyomon követni hova regisztrál. Ha meg itthon nem internetezhet, megy a rokonokhoz, barátokhoz, vagy akárhova... Be nem zárhatom. Csak reménykedhetek...
2010. júl. 10. 11:30
 23/34 anonim ***** válasza:
50%

Őszintén szólva semmit..

Akinek nem tetszik, ne nézze (én is ezt teszem). Normális ember nem csinál ilyet, akármennyire is "fiatalság, bolondság". Amugy meg néha jót lehet röhögni, mert ezeknek a lányoknak 99 %-a bűnronda, de olyan pózokban csinálnak képeket, mintha világszépségek lennének.

Valamelyik válaszoló írta, hogy levelet kéne nekik küldeni álcímen, sztem ez is tök fölösleges, mert az ilyen tipusu lányok sokkal inkább örülnek és büszkék arra, hogy vki irogat nekik, mintsem hogy beijjednének.

2010. júl. 10. 11:32
 24/34 anonim ***** válasza:

Ha már lesz komoly barátja, abba fogja hagyni.

17 évesen legkésőbb. Addig meg ne engedd el hazulról, csak ha tudod ellenőrizni, és időről időre tedd is ezt meg!

2010. júl. 10. 11:35
 25/34 anonim ***** válasza:

Akinek nem tetszik, ne nézze (én is ezt teszem).

Itt nem arról van szó, hogy tetszik vagy nem tetszik, hanem hogy veszélyes és az anyuka aggódik a lányáért...

2010. júl. 10. 11:35
 26/34 anonim ***** válasza:
Manapság már mindig blogot ir,honlapot csinál,az iwiw meg a máyvip a ostoba r***ncok tárhelye,mindennki maga dönti el mennyit oszt meg nagyközönségel csak ők nekik múszáj mert otthon szarnak rájuk....amúgy Egészégükre,csak aztán ne bnyígjon mikor zaklatják h mennyi egy óra?Mondjuk manapság ha bemész az Eltére ott is feltehető ez mennyi egy óra díj kérdés mert oda is egyre több prosti jár.
2010. júl. 10. 11:36
 27/34 A kérdező kommentje:

11:35!

Most 17 és elméletileg "komoly" barátja van... De azért reménykedem hogy lassan visszfogottabb lesz végre

2010. júl. 10. 11:39
 28/34 anonim ***** válasza:

11:35

És ha a Kedves Anyuka látja a képeket a kislányáról, akkor miért nem tud rászólni? Ha ellenkezik a gyerek, akkor meg ez van, ő "nevelte" ilyennek..Nem csodálkozom,amelyik lány ilyen képeket feltesz magáról, az legtöbbször már 14 évesen diszkók törzsvendége..Ilyenkor hol vannak a kedves szülők?Ugyanmár...

Érdekes, az én ismerettségi körömben ezzel soha nem volt probléma..

2010. júl. 10. 11:46
 29/34 anonim ***** válasza:
A genetika a fegyver de a környezet húzza meg a ravaszt. Aki ilyen képket feltesz anak kissebszégi komplexusa van,meg a szülők szarnak rá.Vagy otthon is hasonlót lát sajnos,sok anyuka ezt neveli bele a lányába kicsikortól kezdve :hogy ha elakar érni valamit az életben ne az tudását használja hanerm a testét,sajnos már ovodásokra olan rucit huz mami mintha mini felnőtt lenne vagy topmodell 10 éves kislányoknak tangát árulnak.aztán meg sírnak ha 13 évesen abortuszra viszik.tabu ez de sajnos ez van.nem azért csinál ilyet a lány mert ez a norma mert ezt látja,ez ma a természetes,ezzel jut előre...:S
2010. júl. 10. 11:57
 30/34 anonim ***** válasza:
Előző vagyok a sok tini azt látja h munkával felkopik az ember álla,de ha ledobja a ruháit mint bodíszilvi és társai akor nem lesznek anyagi gondjai.
2010. júl. 10. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!