Mit szóltok ahhoz, hogy tizenéves kamaszlányok, kihívó öltözékben, csábító pillantásokkal fénylépezgetik magukat, és különböző közösségi oldalakra kiteszik őket?
Én ezekre csak azt tudom mondani, hogy aki hülye, haljon meg. Nekem is volt netem már 13 évesen, én is tudtam fényképeket csinálni és feltölteni a gépre. Érdekes mód eszembe nem jutott volna, sőt, akkor is lenéztem az ilyen kis ribiket.
Ilyen elcseszett egy világban élünk..
Őszintén szólva semmit..
Akinek nem tetszik, ne nézze (én is ezt teszem). Normális ember nem csinál ilyet, akármennyire is "fiatalság, bolondság". Amugy meg néha jót lehet röhögni, mert ezeknek a lányoknak 99 %-a bűnronda, de olyan pózokban csinálnak képeket, mintha világszépségek lennének.
Valamelyik válaszoló írta, hogy levelet kéne nekik küldeni álcímen, sztem ez is tök fölösleges, mert az ilyen tipusu lányok sokkal inkább örülnek és büszkék arra, hogy vki irogat nekik, mintsem hogy beijjednének.
Ha már lesz komoly barátja, abba fogja hagyni.
17 évesen legkésőbb. Addig meg ne engedd el hazulról, csak ha tudod ellenőrizni, és időről időre tedd is ezt meg!
Akinek nem tetszik, ne nézze (én is ezt teszem).
Itt nem arról van szó, hogy tetszik vagy nem tetszik, hanem hogy veszélyes és az anyuka aggódik a lányáért...
11:35!
Most 17 és elméletileg "komoly" barátja van... De azért reménykedem hogy lassan visszfogottabb lesz végre
11:35
És ha a Kedves Anyuka látja a képeket a kislányáról, akkor miért nem tud rászólni? Ha ellenkezik a gyerek, akkor meg ez van, ő "nevelte" ilyennek..Nem csodálkozom,amelyik lány ilyen képeket feltesz magáról, az legtöbbször már 14 évesen diszkók törzsvendége..Ilyenkor hol vannak a kedves szülők?Ugyanmár...
Érdekes, az én ismerettségi körömben ezzel soha nem volt probléma..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!