Mit szóltok ahhoz, hogy tizenéves kamaszlányok, kihívó öltözékben, csábító pillantásokkal fénylépezgetik magukat, és különböző közösségi oldalakra kiteszik őket?
Én csak azt tudom mondani, hogy szánalmas. Én igazán a szülőket nem értem meg, hogy az ilyet hogyan tudják megengedni, mert a baj ott kezdődik, hogy a nevelés. Amiért ezt a tizenévesek "természetesnek" veszik. Sajnos ez ellen nem lehet mit tenni, de azért nagyon jól teszed, hogy a lányodat "kordában" tartod, kell is. Még azért nem reménytelen a dolog innen látom.
Észérvekkel nagyon kevés tini az, akit meg lehet győzni. Mindegyik megy a feje után és az számít nekik, hgoy a többiek mit csinálnak és az alapján megy vagy dől el minden. Próbálj azért a lányodra hatni valahogyan, ha máshogyan nem megy marad az anyai szigor.
so k sikert
www.pedomaci.hu
Sokszor gondolkodom mi járhat a fejükbe. Legtöbbször arra jutok, hogy valószínűleg semmin...
Ezek a bakfisok már csak ilyenek :)
Mióta a világ világ. Azért van az anyjuk, hogy addig kötözze őket a konyhaasztal lábához, ameddig lehet. Madzaggal. Még úgy is kicsusszannak.
20 éve meg az utcán sétafikáltunk közvetlenül kihívó ruházatban, és le is feküdtünk bármilyen aberrálttal, míg anyu azt hitte, hogy TIT tanfolyamon vagyunk - az AIDS előtt még legalábbis, aztán már csak gumival.... most legalább csak virtuálisan teszik ki magukat veszélynek, nem testi jelenlétben.
(Vallásos családban nőttem fel, kifejezetten visszahúzódó kislányként. Bakfis koromban idegen dzsippekbe ültünk be éjjel, középkorú férfiak mellé, stoppoltunk - míg azt hitték, a szocializmust építem a táborban. A ligetben aludtunk a hővezetéknél, húszan, kabátban a földön, míg azt hitték kollégiumban vagyok. Én váltottam ki a cigány biszek állami gondozott barátomnak a Codeint a patikában, csak azért nem lőttem be, mert nem kellett. Adott volna.
Idegen férfiaknak hülye történeteket adtunk elő, miszerint mi éppen filmforgatáson vagyunk. Épp a börtönből szabadult huszonéves vén emberrel aludtam egy feldőlt ruhásszekrényben fél liter pálinka után.Míg azt hitték a kis barátnőmnél vagyok.
Tanárnak tanultam, most grafikus vagyok, több gyerekes anya, kifejezetten visszafogott kis szépléleknek képzelnek. A kamaszok feszegetik a határokat, és próbálgatják a szexualitásukat. Neked csak meg kell védened)
Meg kell tanítani - Időben!!!- hogy hogy ismeri fel ha baj van, és hogy tud szabadulni. Járj utána. Egész addig, hogy ha nagy a gáz, akkor hagyja magát inkább, nehogy az életét veszélybe sodorja. Meg kell tanítani néhány önvédelmi fogásra, legyen nála spray, vegye észre, ha át akarják vágni! Megóvni nem tudod a világtól, csak felkészíteni rá. Most még időben vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!