Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szóltok ahhoz, hogy...

Mit szóltok ahhoz, hogy tizenéves kamaszlányok, kihívó öltözékben, csábító pillantásokkal fénylépezgetik magukat, és különböző közösségi oldalakra kiteszik őket?

Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 10:35
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
5%
Akkor csak hadd történjen vele valami rossz, azt majd megtanulja. Azt akkó monnya majd el a többi osztájtársának h mijen veszéjes.
2010. júl. 10. 10:57
 12/34 anonim ***** válasza:

Én csak azt tudom mondani, hogy szánalmas. Én igazán a szülőket nem értem meg, hogy az ilyet hogyan tudják megengedni, mert a baj ott kezdődik, hogy a nevelés. Amiért ezt a tizenévesek "természetesnek" veszik. Sajnos ez ellen nem lehet mit tenni, de azért nagyon jól teszed, hogy a lányodat "kordában" tartod, kell is. Még azért nem reménytelen a dolog innen látom.

Észérvekkel nagyon kevés tini az, akit meg lehet győzni. Mindegyik megy a feje után és az számít nekik, hgoy a többiek mit csinálnak és az alapján megy vagy dől el minden. Próbálj azért a lányodra hatni valahogyan, ha máshogyan nem megy marad az anyai szigor.

so k sikert

2010. júl. 10. 10:58
 13/34 anonim ***** válasza:

www.pedomaci.hu

Sokszor gondolkodom mi járhat a fejükbe. Legtöbbször arra jutok, hogy valószínűleg semmin...

2010. júl. 10. 11:00
 14/34 anonim ***** válasza:
*semmi
2010. júl. 10. 11:00
 15/34 anonim válasza:
10:55! Te normális vagy? Az ötlet még hagyján, de ebben az információs társadalomban ilyent csinálni eszméletlen marhaság! A gyerek továbbadná valszeg az infót, kérdés kinek? Előbb-utóbb ebből ügy lenne, főleg, ha a gyerek még kiskorú! Az IP alapján pillanatok alatt megmondják, hogy ki küldözgeti a zaklató leveleket! Most talán azt mondod, hogy ugyan, biztos sok sci-fi -t nézek.... De gondolj bele: anyuka zaklató leveleket küld a lányának, leányzó meg apunak szól. Apu meg vagy hackelni kezdi a gépet -jobbik eset- vagy feljelentést tesz... Van fogalmad mi lenne ebből? Ha ezt egy ráérő gyámügyes kifogja, akkor a szülői felügyeleti jognak annyi! Arról nem beszélve, hogy kiderülés esetén mit idézne ez elő a családban (a mai gyerekeknek amúgy is a kisujjukban van a gép, szóval akár a barátai segítségével is megtudhatja a küldőt, észkombájn).
2010. júl. 10. 11:07
 16/34 anonim ***** válasza:

Ezek a bakfisok már csak ilyenek :)

Mióta a világ világ. Azért van az anyjuk, hogy addig kötözze őket a konyhaasztal lábához, ameddig lehet. Madzaggal. Még úgy is kicsusszannak.

2010. júl. 10. 11:15
 17/34 anonim ***** válasza:
11:07, már csináltunk ilyet, unokahúgomnak küldtük el, mert abszolút nem lehetett már vele mit kezdeni, annyira el volt szállva magától. Meg is lett az eredménye, bef*sott a gyerek, szólt a szüleinek, akik persze be voltak avatva és "lerendezték" az ügyet. Azóta visszafogottabb képek vannak a közösségi oldalakon a csajsziról. Az ilyen gyerekeknek csak addig van nagy arca, amíg kihívó képeket kell pakolgatni a netre, ha kapnak valami zaklató üzenetet, beijednek, szólnak anyucinak vagy apucinak, és leállnak a fényképezkedéssel. És attól, hogy nálatok a családban nincs semmilyen kommunikáció anyád és apád között, másoknál még lehet, tehát az anyuka megbeszélheti a gyerek apjával, hogy ha a gyerek szól neki, ezt meg ezt tegye.
2010. júl. 10. 11:15
 18/34 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, ettől függetlenül tényleg csak akkor ajánlom, ha nagyon durva a helyzet, és biztos nem használ más, és biztos a szülőnek fog szólni a gyerek.
2010. júl. 10. 11:18
 19/34 anonim ***** válasza:
Ezekből s kislányokból lehetnek /sajnos/ a potenciális áldozatok /pedofilia, prostitúció, stb./.
2010. júl. 10. 11:21
 20/34 anonim ***** válasza:

20 éve meg az utcán sétafikáltunk közvetlenül kihívó ruházatban, és le is feküdtünk bármilyen aberrálttal, míg anyu azt hitte, hogy TIT tanfolyamon vagyunk - az AIDS előtt még legalábbis, aztán már csak gumival.... most legalább csak virtuálisan teszik ki magukat veszélynek, nem testi jelenlétben.

(Vallásos családban nőttem fel, kifejezetten visszahúzódó kislányként. Bakfis koromban idegen dzsippekbe ültünk be éjjel, középkorú férfiak mellé, stoppoltunk - míg azt hitték, a szocializmust építem a táborban. A ligetben aludtunk a hővezetéknél, húszan, kabátban a földön, míg azt hitték kollégiumban vagyok. Én váltottam ki a cigány biszek állami gondozott barátomnak a Codeint a patikában, csak azért nem lőttem be, mert nem kellett. Adott volna.

Idegen férfiaknak hülye történeteket adtunk elő, miszerint mi éppen filmforgatáson vagyunk. Épp a börtönből szabadult huszonéves vén emberrel aludtam egy feldőlt ruhásszekrényben fél liter pálinka után.Míg azt hitték a kis barátnőmnél vagyok.

Tanárnak tanultam, most grafikus vagyok, több gyerekes anya, kifejezetten visszafogott kis szépléleknek képzelnek. A kamaszok feszegetik a határokat, és próbálgatják a szexualitásukat. Neked csak meg kell védened)

Meg kell tanítani - Időben!!!- hogy hogy ismeri fel ha baj van, és hogy tud szabadulni. Járj utána. Egész addig, hogy ha nagy a gáz, akkor hagyja magát inkább, nehogy az életét veszélybe sodorja. Meg kell tanítani néhány önvédelmi fogásra, legyen nála spray, vegye észre, ha át akarják vágni! Megóvni nem tudod a világtól, csak felkészíteni rá. Most még időben vagy.

2010. júl. 10. 11:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!