Miért olyan szemét minden tizenéves fiú?
Mindegyik egytől-egyig imád beszólogatni másoknak,mintha ők tökéletesek lennének. Direkt megbántanak másokat és még élvezik is,hogy fáj nekik. Miért ekkora bunkók? Ti mit gondoltok erről? Én lány vagyok de személy szerint én sohase mondom vki szemébe azt,hogy fúú k*rva ronda vagy,hanem megtartom magamnak. Egyébként te is be szoktál szólogatni másoknak?
13/L
Szia!
Egyszerűen ez egy ilyen életkor. Ilyenkor kezdenek "férfiasodni", ezért van a versengés, amiből időnként efféle "kakaskodás" lesz. Kinövik, ha majd kicsit idősebbek lesznek.
A lányoknál máshogy zajlik ez, részint kicsit korábban, részint nem ennyire direkt módon, hanem kevésbé látványosan, kisebb-nagyobb "fúrások" keretében.
Szóval csak egy részük bunkó ténylegesen (persze ilyen is van), a többiek részben őket utánozzák, részben meg csak próbálnak érvényesülni. Náluk viszont el fog múlni ez a stílus.
Köszi az eddigi válaszokat...
Utolsó:meglehet,ennél a kérdésnél is van egy hasonló válasz: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!