Mirét ilyen szemét a tanár velem?
Ahol gyakorlaton vagyok az tanárnő év eleje óta rámszált és kirugással fenyegetett amikor telefonon beszéltem vele.Van egy lány aki be van oda nyalva és neki mindent megenged,oda ment hozzá hogy fél a sötétben és nem szeretne délutános lenni.Ezt egyből meg is engedte neki.Én viszont levelet írattam a másik tanárnőmel hogy külön órára járok,mert nekem nem él az anyukám,úgy mint egyeseknek,és erre odebent megbszéli a főnökkel és hogy nem lehet ilyet,és ezt el is mondta a többiek előtt hogy
ha nekem megengedné ezt akkor mindenkivel kivételezhetne,és szerinte fontos az hopgy be akarom e felyezni az iskolát vagy nem.De akkor avval a lánnyal miért kivételez én ezt nem értem?Ja és van 2 k- va lány akit utálok,és ők is utálnak engem,de az egyik osztálytársammal akivel tök jól el vaok még a hátam mögöttmondják,mert meghallottam,hogy az a k utál engem,és az osztálytársam meg ő is mondja hogy utál?Szerinetetk a barátoknak nem kéne össze tartani?Szerinetetek milyen barát az aki a hátad mögött utál téged?
Aki a hátad mögött utál,kibeszél,az nem barát.Jobb,ha ezentúl levegőnek sem nézed!
A tanárnő egyértelműen szemét,kivételezős típus.Sajnos,vannak olyan,tanári pályára alkalmatlan pedagógusok,akik szeretik látványosan kimutatni szimpátiájukat illetve unszimpátiájukat.Ezek a látványosan nyalizós típusokat kedvelik,meg azokat,akiknek a szülei nyaliznak .ha te nem vagy ilyen,talán jobb ötlet lenne átiratkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!